hm:) Malem jsem dostal s Honzou pokutu,za sestreleni baretu policajtovi:) A dobra rada pro vsechny,nikdy nevyhazujte kosti z tramvaje:) muze z toho byt pruser;-)
Btw:vstavat a cvicit ;-)
Joo a zapomnel jsem,Vitej Ali v sekci MY:) Urcite sis to zaslouzil :) Fotku do profilku ti tam dodam;-) mam jednu hezkou ze Silvestra:)
aby to bylo úplně jasný... jede naše profesorka, která bude mít za vše zodpovědnost a bude mít vše na starost. ale z, dejme tomu, právního :-) hlediska musí jet ještě někdo... a z našeho hodně malýho pedagogickýho sboru už neni nikdo, kdo by byl schopnej tejden jezdit na kole. takže právě proto hledáme někoho externího...
Tome: tlumocim Aliho viz interni komunikace..Co Vam to tam hroch tedka napsal za picovinu.Jsem skoro spad ze zidle,kdyz jsem to videl, jestli to teda neni nejaky vychytany sarkasmus .
a ja souhlasim s Honzou a Alim,bez se lecit :) Posledni dobou prochazis krizi :))
Tom No vzdyt mi to pak doslo. Blba jsem ja. Takze ono to jen maze formular, v tom pripade fungovalo spravne(pac se nic nezmenilo, protoze jsem nic nevyplnila). Myslela jsem, ze me to vyhodi z te editace pryc, treba na hlavni stranku.
Jana Tak cyklovylet sice zni fajn, ale pedagogicky doprovod uz mene;)