aby to bylo úplně jasný... jede naše profesorka, která bude mít za vše zodpovědnost a bude mít vše na starost. ale z, dejme tomu, právního :-) hlediska musí jet ještě někdo... a z našeho hodně malýho pedagogickýho sboru už neni nikdo, kdo by byl schopnej tejden jezdit na kole. takže právě proto hledáme někoho externího...
Tome: tlumocim Aliho viz interni komunikace..Co Vam to tam hroch tedka napsal za picovinu.Jsem skoro spad ze zidle,kdyz jsem to videl, jestli to teda neni nejaky vychytany sarkasmus .
a ja souhlasim s Honzou a Alim,bez se lecit :) Posledni dobou prochazis krizi :))
Tom No vzdyt mi to pak doslo. Blba jsem ja. Takze ono to jen maze formular, v tom pripade fungovalo spravne(pac se nic nezmenilo, protoze jsem nic nevyplnila). Myslela jsem, ze me to vyhodi z te editace pryc, treba na hlavni stranku.
Jana Tak cyklovylet sice zni fajn, ale pedagogicky doprovod uz mene;)
Ja aspon tak budu tlacenej k tomu, abych tu pripadnou chybu opravil. NEboj se a jen do toho :)
Co se tyce Zrusit, znamena pouze vymazani formularovych prvku od toho, co jsi tam napsala. Nic jineho nedela. Nic jineho to snad ani delat nemuze, ci mas jiny napad?
Sorry. Tim, ze bych to vic popisovala, jsem myslela, ze vic budu upozornovat na problem.Vidis a ted kdyz o tom premyslim, mozna jsem blba fakt ja. Takze, jakyze ma vyznam to tlacitko Zrusit v editaci? Jen maze formular?