[Máma, 20:43, Re:]:A jeje. A cos delala, ze se ti to stalo?Kokorinsko budu vymyslet asi tento vikend, tak se zkusim zamerit na spoje, jestli se z tama da odjet i v sobotu vecer, jo?
[Zuzka, 10:35, Re:]:Na Silvestra bych hrozně ráda vyrazila, ale teď na podzim už to moc nevidím :-/ musím pokročit s bakalářkou (nebo aspoň začít, muhehe...). Vyrazila bych třeba na jednodenní výlet. Kromě toho mám prst v dlaze a ještě chvíli mít budu, což sice není tak velká překážka, ale blbě se s tím všecko dělá (kupříkladu balení spacáku a nahazování krosny apod.) ;-)
[Zuzka, 10:35, Re:]: To bych jel opravdu rád, jenže už máme s lidma z opencard dohodnutý na pátek 9.11. veselý bowling, který jsem dokonce osobně zorganizoval, takže asi po tom všem naléhání, nátlaků, úplatků a vyhrožování by bylo poněkud blbý, kdybych jim popřál příjemnou zábavu a odjel pryč :-D a stal se tak jistě aspirantem na debílka roku ;-)
[Honza, 00:39, Re:]:A na podzimni vylet do prirody bys sel?Bavili jsme se predbezne s Pavlem a Petou o tom, ze Kokorinsko zni zajimave. Je tam toho spousta (soutesky,sochy ve skale,..). Zatim neni presny plan, ale videli bychom to na vyrazit z Prahy v patek vecer, navrat v nedeli vecer. Prvni navrh terminu byl vikend 10-11. listopadu. Co vy na to?
Me hlavne prekvapilo, ze se to cely den drzelo a vecer to v Praze (aspon na Kacerove) vypadalo jak o Vanocich (tedy tech neblativych).[Máma, 23:48, Zima]:Ja tedy mam plany velmi neurcite, nicmene v te neurcitosti figuruje jedna jistota - snih (tudiz i sneznice ci skialpy:)) Jani, dame to zase dohromady a budem cekat, co za chlapy se k nam leto zase prida?
Copak sníh, ale ta klemra. Jsem navlečená jako na silvestrovský pochod a stejně venku div nezmrznu. Btw, máte nějaké plány na Silvestra? Nejel by zas někdo na sněžnice? ;-)