Pohostinství Kačerov si ve spolupráci s mistrem pokeru Paulem Kashakem dovoluje uspořádat pokerový večer a tímto Vás všechny na něj pozvat. Ideálním dnem by byla sobota, je ovšem možný i pátek. Chcete-li přijít a vyhovuje vám jen některý večer, stačí dát vědět a nějak to přizpůsobíme.DOPLNĚNO:S největší pravděpodobností se sejdem v sobotu. Dám vědět v kolik zhruba.
Pohybove dobre, chodim uz i bez berli, ale musim pockat na zavadnuti toho šlicu, pri vyndani stehu mi to na kotniku krvacelo a pomazali mi to nejakym mazlavym "hovnem", aby se to zatahlo :)Sport a jine aktivity po zavadnuti rany, tedka by se mi rozsklebila noha :)
[Petr, 23:58, Re:]: Příště mi dáš svůj ručník a ještě poděkuješ, že jsi mohl aspoň prohrát :-))Jinak mám pro Tomáše připravené nové číslo s fénem, tak doufám, že z něj vymáčknu víc než jen ušmoulanou stokorunu :-)
[Petr, 15:42, Re:]:Staci si pohlidat, ze se pred tim poradne nenajis a nedostatek cukru te slozi do kolen:)Btw. na kdy dame dalsi. Pondeli s Petou nemuzem, v utery muzu leda od deviti vecer a pak kdykoliv vecer.