Slaka, mam dneska silenou migrenu, vsude sama blondyna, videt 20 blondyn v jedne mistnosti, blee..zacinam byt ortodoxni vyznavac brunet!;-) [Máma, 14:43, Re:]:Ano, uz me tva pritomnosti drasa nervy, cas zemrit na skytavku;-))
[Máma, 15:02, Re:]: Katedrála ještě nikdy nikoho neuživila, ani ty chudáky, co tam jsou bez jednoho dne celý měsíc :-)[Petr, 15:22, Re:]: A kdy je prodloužený víkend? Nemám tady po ruce kalendář... by se mohlo jet do Bamberku :-)[Tomáš, 09:19, Pěstitel koní]: A můžu ty aktivity jen sledovat z povzdálí? :-)
[Petr, 14:51, Re:]:Nemůžu, tenhle víkend je v říjnu jediná práce, která mě živí :D(ale následující víkend stále chystám ty Tatry/Fatru... kdyby si někdo chtěl vzít volno a přidat se... :-)))
[Petr, 23:45, Vikend]:No jo... A Ďoubalová holt bude od pátku do neděle v práci... Takže se omlouvám, ale na druhou stranu aspoň udělám radost Pavlovi :-)))
[Tomáš, 09:20, Komoda]:Ne, ceka v predsini na 26teho, kdy bude v ulici kontejner a pujde tam cela :-)[Pavel, 09:28, tralala]:Zab uz tu mouchu, mam porad pocit, ze chci mlatit do monitoru ;-)
Snad si někdo nemyslí, že bych nechal ugrilovat svého nejlepšího oře. Jen ať na něj někdo vztáhne ruku, dostane přes prsty.S Luckou pojedeme taktéž, tudíž si zabíráme dvě místa na spaní. Vezmeme i aktivity, tudíž programu nebude málo a bude bohatý.Návrat do hnusně smogového města ještě prodiskutujeme osobně.
[Petr, 23:59, Re:]:Tak jak vidím, zájem je veliký, proto bych si já, známá to hospodyňka Kačerovská, raději předem objednala dva osmahlé špekáčky, porci horčice, roli šerifa a jedno místo v pojízdném oři vyrážejícím právě z Kačerova.
[Honza, 23:55, Re:]:Tveho otce, znameho kramare na litomericku, od nedavne doby hrdeho majitele cerne komody, ktery ma jiz den prodleni v plneni sveho zavazku odvest si svou novou (zanovni) cernou komodu na Litomericko, tu snad radsi ani nezminuj. A co se tyce grilovani Semika, s tim se obrat na Tomase, znameho to pestitele koni na Barandovsku ;-)
[Petr, 23:45, Vikend]: Můj otec, známý to kramář na litoměřicku, by se k celé záležitosti postavil velmi kladným způsobem, proto já, pozvaný syn svého otce, nemohu odmítnout a sním i z vltavských vod vyloveného Šemíka :-)
Aby se to nezamluvilo - o vikendu se uskutecni restart na chajde :-)Pravda, musim tam jeste posekat travu, takze vsechny kratce otrokarsky vyuziju, ale to je jina... dulezite je, ze beru auto a kdyby nebyla kapacita, tak verim ze i Semika by jsme z Vltavy vytahli :-)Nad odjezdem jsme debatovali a asi by bylo nejlepsi uz v patek v podvecer, at nemusime resit v nedeli pred odjezdem promile (muzeme odjet treba driv).V patek muzeme venovat prostemu restartu, sobotu otrokarstvi, vyletu do okoli, bangu, ktery jsem ukradl kamaradum, carcasone, ktere je moje, podzimnimu opekani spekacku a brambor a v nedeli papa lala. Omluvenky neprijimame ;-)Ňuli ňuli...