[Radim, 09:08, Pocasi]:Ahoj, tady jsem si rikala, kdy a kam na vodu. Meli jsme s Petou v planu Ploucnici, kde byli kamaradi minuly rok. Ale termin bych videla nejlip az cervenec (po zkouskach:()
Tak vážení a milí, dneska večer je to asi naposledy, kdy sedím na netu v Bystřické, od pátku, když všechno klapne, jakože se to nestává často, už budu online z 5. května anebo navěky offline :-) Bye...
[Honza, 20:40, Re:]:je to smutny,ale ja se v tech cudlikach neorientuji vubec,vzdycky to poseru,a to se nepovazuji za tak dementniho jedince:)) ale kdyz je tam x krat balik,x krat dopis a potrebuji jedinou vec a to poslat ..vzdy zmacknu dopis a jdu to vyzkouset:))
[Pavel, 20:21, Re:]: Hehe, ani ty čudlíky nečtu, vždycky něco náhodně zmáčknu, popadnu lístek s číslem a u přepážky už se nějak domluvíme. Jednou jsem se pokoušel to všechno přečíst, chtěl jsem poslat dopis, ale než jsem se v čudlíkách zorientoval, paní za mnou už podupávala na místě a za ní ještě dalších deset osob, že jsem raději nazdařbůh něco zmáčnul a mazal do haly a od té doby tak návštěvu pošty praktikuji podnes. Někdy se lidem dívám přes rameno, abych viděl, co zrovna mačkají v souvislosti s tím, co zrovna drží v ruce, že bych náhodou měl to samé a trefil správný čudlík ;-)
[Petr, 19:51, Re:]: V pátek to přijdou zapojit z o2, zatím mi poslali nějaký balíček na poštu, který nějak neočekávám a nikdo mi u nich neříkal, že by mi měli něco posílat, tak se děsím, do čeho jsem se to zase dostal :-)
Zdravíčko, jistě, máme to dneska krásné počasí, že? :-)[Pavel, 16:03, Re:]: Z lásky k bližnímu bys mu ji měl něchat :-)[Lucia, 03:38, Re:]: Tam ani tam nic nenajdeš, nikdo tu nedosahuje slávy jako Waldemar Matuška ;-)