V pristim tydnu jedu za Filipem,hodlame udelat heroic depressive party! :) Kdo se bude chtit pridat,tak muze:DV planu je si koupit lahev brandy,vzit zrcadla a fotit,kourit,nadavat a klit:)
[Petr, 23:07, Re:]:Joo, tak to je naprosto super napad. Chveni... a jeste tu stonozku, jestli jste si ji nepromitli.Vidite, vcera jsem sel kolem stanku s dvd a koupil jsem si hanebny pancharty. Tak aspon nemam blby pocit za vsechny ty filmy, co jsem si stahnul :D
Nu, ja tedy musim akci zhodnotit, bylo to aktivni, plne pohybu, celkove narocne. :)Nicmene me dost mrzi, ze jsme se vsici nesetkali. Doufam, ze to brzy zopakujem a vsici tam budem...
tak ještě jednou dík za fajn večer a nocleh :-)Petr: jo, já jsem takhle organizovala dočišťovací akci u nás a výsledek byl ten, že mi akorát ještě jedna flaška přibyla :D
[Ena, 14:26, Eh]::-)) A uz v poho? [Radim, 19:30, Ups :(]:My prave mysleli, ze jedes taky, tak jsme spekulovali, co jsidelalcely den na icq :-)Jinak - jsme se u prilezitosti uklizeni prebyvajiciho chlastu pustili do uklidu spajzu a nasli tajne zasoby rozlicnych zajimavych veci (whisky, slivovice,...), takze to pak bude chtit zacistovaci akci :-D
A ja se vsem srdecne a hlavne zaludecne omlouvam za vznikly problem.. Rozhodne prebiram stafetu v organizaci dalsiho sletu.. Tudiz necht az vyvstane datum hodici se vsem,nastane oslavny ritual venovany bohu Dionysovi...