Vstávat a cvičit, ospalové! Máme tady sluneční den na začátku krásného pracovního týdne, tak se připojte a užívejte si, dokud to jen jde a až se vrátím, povím vám, jak probíhá pohřeb v krematoriu...
po včerejší zničující projížďce na kole, kdy jsem domů dorazila před půlnocí, jsem zaspala tak, že jsem se probudila v 6:52... a v 7:02 jsem naskočila v plné zbroji do autobusu. ještě stále nechápu, jak se mi to povedlo, ale zřejmě je to můj rekord :D
[Petr, 08:54, Re:]: Vskutku, je to jeden obyčejný příběh o dvou obyčejných lidech s makabrózním přídechem, dávám ti tak za pravdu, i když jsi tím zároveň porušil veškerá autorská práva. Následky zajisté sám velice dobře znáš :-)[Pavel, 07:43, Re:]: Nevystačíš si s vlastníma vzpomínkama, abys hned neběžel k míse? :-)
[Vašek, 12:05, :Re]: Krásné obrázky, jen co je pravda, ale pohled na Ekeberg v Oslu ve mne vyvolává vzpomínky na mastnotu vlasů, špinavých a upocených těl ve 30°C, třetí den nás jen těžko někdo mohl považovat za turisty, zejména, když jsme celé jedno odpoledne okupovali veřejné wc... :-)
Vašek
- 12:05 30.07.2010
Ale ne,pršelo asi jen dva,dva a půl dne,jinak to bylo v pohodě.Toho kulichu se nelekej,to jen já jsem takovej zimomřivej ;-). Jo a vnitřek chaty sme si taky celkem zaviděli,navíc když to jednou bylo zadarmo a jednou asi za 120 NOK,což je super cena