[Dj Arnostek, 17:23, Re:]:Lol. Skoda, ze tohle nevidim opilej, to bych se musel smat. Takhle akorat brecim.. i kdyz smichy :DNIc proti, Pavle, ale trosku mi to prijde zvlastni, kdyz zrovna ty povidas o pravidelne zatezi na srdce a rozdelovanim si treninku.
[Náčelník Čechů, 16:33, Re:]:jop,chodim:) bohuzel,na normalnim kole si tezko rozdavkujes zatez,rychlost,kterou musis udrzet,atd:)Aby to odpovidalo tem treninkum,jak se ma spravne posilovat srdce;-)hm,tak fajne;-)
[Dj Arnostek, 15:41, Re:]:Ty chodis na spinning, jo? Nevim, nejak me to absolutne nelaka. Radeji vezmu kolo a jedu ven. Nicmene proti gustu...Squash. To uz jsem taky dlouho nehral. Nekdy bych rozhodne zasel.
[Náčelník Čechů, 15:38, Re:]:Mno,pokud chces,muzem davat pravidelne spolu squash..na kardio asi neni lepsiho sportu;-) po spinnigovem kole;-)Uz i Honzik,hlasi navrat na kurty;-)
[Náčelník Čechů, 15:13, Sobotaa]:Krysote,vy jste salat:) No,ja si nemohu stezovat,jsem na vrcholu fyz. sil;-)Je to drina,kolo,posilka,squash..minimalne 5 krat v tydnu..A je pravdou,ze se skoro nezadychavam a to jsem kurak;-)
Kolecko poradne projeto podruhe. DAl jsem si takovy maly okruh, 30 km, nic velkeho. Ale zjistil jsem, ze to bude chtit poradne makat. Preci jenom ta fyzicka od OTOBu hodne klesla...
[Petr, 00:23, Patek]:Hmm.. Učit se 16h/denně po dobu 2,5 tejdne a nic si nepamatovat je úchylárna největšího zrna :o) (Tím nemyslím ani polykristalická zrna pevných látek ani zrna jakožto produkt lipnicovitých jednoděložných krytosemenných rostlin ;o)) )