hm,aspon,ze je vas 4.Kdyby nebylo,tak jdu urco,pac sem to slibil..Ja to musim jeste promyslet,pac sem prislibil ucast v divadle a uvedomil si to az vcera vecer..musim to promyslet,kam tedy pujdu:DMusim si jiz poridit diar,pac uz v tech akcich mam bordel..
Necht je tedy receno, kdo vubec dneska vecer pujde? :) Ja jsem z toho zmaten. Chudak Radim je rad, ze se drzi toalety a ostatni?Prozatimni sestava: Petr, Zuzka, Marianka, ja hroch... a dalsi?
[Pavel, 23:49, tralala]:No ne... Takto Totalitní svátek... A slaviti? Děkuji :o)Eh, no.. Kdybyžto by Vás byl sudý počet a já doplňovala lichou cifru.. Sedla bych si do kouta a fandila (popřípadě měla transparenty, vlaječky a fanklubove propisky.. ) teamu, jenž by dal do odvětví pro infrastrukturu fanoušků více financí(nazáleželo by na na tom, jak se aktuálně teamu vede, ale prachy!!..Rozumějí? :o) ) Jináč, v případě lichého počtu (logicky doplňujíce sudost zkoumaného celku) bych alespoň mohla metr na metr tvořiti bod, od kterého se popřípadě objekt.. (V tomto případě míč) odrazí ve prospěch(častěji tedy v neprospěch) strany, již (ne-)budu zastupovati.. :o))..Tedy... Chcete mě? (Ne? .. Já stejně příjdu :o))P.S.: Klubové předměty zdarma nerozdávám..
[Pavel, 13:52, Re:]Fiiiha. Nemam tam radeji zavolat taky a preptat se, zda nema pan Hroch nahodou rezervaci na ctvrtek jako posledne?:o)Tesim se, kolik nas bude? Zatim 4, ze?
Wallyball je volny a zamluvil jsem to na zitra na 19hod!!!!Squash Hastalska, jak jsme byli minule a zmrvili rezervacku. :) Tak doufam, ze to tedka uz bude platit.Je to zamluveno na hodinu.