tentokrát beze mě...zítra budu dělat průvodkyni po Praze, takže nevim, jak bych to stíhala. nehledě na to, že i na večer mám něco domluveného...a kromě toho jsem úplně na mizině (tak na půl roku dopředu) :D
Tady ja kazdej nejakej chytrej a co hlavne - napaditej!!! ;)))))Btw.: Dluzim Tomovi pivo, takze se chci zeptat, jestli by byl zajem o uterni sport po kterem by jsme ho vypili ;-) Huh?
[Honza, 14:10, Re:]:Joo, tady asi nekdo uhodil hrebickem na hlavicku. Pane jo, to bych mohla pouzit jako slusnou vydiraci taktiku v pripadu nouze :o) Treba - milacku, ale ja chci na hory do Nizozemska!
[Tomas, 14:29, Re:]: No, skutečností už je to, že kvůli limitu 250 metrů nemůže dojít pěšky ani domů na Pankrác, snad jen projet v metru tunelem, který je 1 metr pod hranicí :-)
[Zuzka, 13:59, Re:]: Jistě dobrými prostředky jsou také domácí vězení a zákazy počítače, v případě Petra bych se přikláněl k zákazu nadmořských výšek nad 250 m, to ho bude motivovat nejvíc a za každou jedničku navíc dostane k dobru 10 metrů ;-)