[TombStone, 11:08, kolaudace]:To uz bude obdobi, kdy se hrosi vraci z teplych krajin? Faaajn ;-)Btw.: Jak zijete? :-)[Klára, 22:53, Večer diplomatů 13.-15.11. 2009]:To je to, ceho odkaz jsi postila na facebooku? Vypafal oto hooodne zajimave, ale jen pravidla bych cetl asi pul roku :-))[Máma, 21:54, Re:]:jo, s casem je to ted mor :-/
Sháníme jednoho člověka na tuto akci:Komorní víkendovka s hlavním tématem hry Diplomacie. Praha Setkání sedmi velitelů, kteří se pyšní jedním nebo několika následujícími osobnostními klady: vychytralostí, přesvědčivostí, taktickou a strategickou brilancí, tvrdým srdcem, empatií, výřečností, inteligencí, pragmatičností, rozhodností a pozitivismem. Víkendovka na zajímavém místě nad klasickou deskovou hrou Allana B. Callhamera z roku 1959, realisticky přibližující dění v imperiální Evropě let 1900-19?? Zkuste si, jaké to je jednat na nejvyšší úrovni za jednu ze sedmi velmocí Evropy. Všichni mají stejný cíl: zajistit svou převahu na kontinentě. Diplomacie bude vaší nejsilnější zbraní. věk: 18 a víc, cena: 150 Kč, maximální počet účastníků: 7 kontakt: vonstichen@gmail.com, 732 42 18 73 (Samoi)
[Radim, 19:57, Kolaudacka]:se mnou můžeš počítat... dokonce ani druhej den nejdu do práce :-)btw, bude v dohlednu nějaká ta víkendovka? zatím jsem nabyla dojmu, že prostě neexistuje společný volný termín :-/
[Radim, 19:57, Kolaudacka]:Muhaha. Mame den na to lezeni na Holym vrchu kousek od Dejvicky, takze jsme doma. Jediny co by to znamenalo se moc neopit a rozumne se dostat pryc, jinak nemam problem ;-)
Zdravim, zatim predbezne sondovani. 13. bychom s Tomasem Dubcem radi kolaudovali byt. Muzu s vama pocitat? ;) (priznam se, ze jsem uz naprosto ztratil prehled o tom, co kdy kdo kde).
Mel jsme 826 a to diky tomu, ze jsme ho nasel na zemi, polepsil jsme si tim o 4 mista :-)Od doby co zavedli listeckovej system, tak je v tom akorat bordel ;-) Kdyz byla fronta, tak clovek vedel na cem je - videl frontu a bylo ;-)
Tak jsme ve skole na studijnim a je prede mnou 22 \"klientu\". Doufam, ze az tam prijdu, tak se mnou jako vazenym klientem budou jednat - usadi me a uvari mi kavu ;-)
Dekujeme za pozdrav. Doufam, ze se vam dobre cvachta a jsem vdecna, ze ses o tom moc nerozepisoval;o) (njn zavist)Zdravim i vsechny ostatni z domova z Luhacovic!
Tomas, druhe ja
- 15:52 31.10.2009
Zdarek, lidickove. Preji vam krasnou sobotu. Jak jsem slibil, tak nyni konam - myslim na vas a pisi vam.Je tu krasne teplo, na slunicku nelze moc dlouho vydrzet. Dneska je takovy stehovaci den, proto mam chvili na to, abych vas obstastnil svou zpravou. Je to tu fakt pekne, od rana do vecera aktivity, prochazky a podobne vynalezstvo. Vzhledem k tomu, ze vam preji jenom to nejlepsi, doufam, ze se mate obdobne. :)Petr: Tak to gratuluji k prijeti. Zaroven tedy i Zuzce!! Od tedka budete muset byt pilni skolacci. Ale preji vam to, kdyz vas to tak bavi. Jen tak dal!!