Celkem i chapu, ackoliv me to stve. Kdyz jedes do zahranici, predpokladaji, ze toho potrebujes vic nez pri navsteve pribuznych nebo pri sluzebce po Turecku.
zvláštní je, že pegasus omezuje vlastní vnitrostátní lety co se týče váhy zavazadla ale podporuje mezinárodní, jako by to trochu zavánělo emigranstvím do evropských zemí:) přeci jenom 30 kg je trošku moc na týdenní dovču:)
prý jsou v turecku když už, dostupný campingaze(info od jednoho prodavače z alpsportu), ale sama si beru to sroubovací msrko, třeba v trabzonu nebo rize náhodou potkáme rockpoint:)
na of jsem se docetl,ze je dostupnejsi jeden tip kartuse od Turecka dal,ale uz jim bylo asi blby napsat jakej:) co,myslite (pich.)campingaz ci (sroub)var je lepsi?:) do dostupnosti,asi zvolim campingaz asi poslu sz tomu lamakovi,co se tam o tom zminil:)
beru to s humorem,vem si ,ze aspon vim,ze si neberu uz nikdy do kapsy zapik :) pac vybuchuje:)) edit: a jak prohlasil dneska honzik,tak nazorne jsem ukazal,ze hovno hori :) (kdyby nekdo nechapal,tak to hovno jsem ja) :) edit 2: jeste ze jsem nedopadl jak Vladimir,co vracel sirky do krabicky:)) Haha,jsem klikar
asi jste to už pořešili, ale kdyby někdo nutně potřeboval, můžu půjčit malý (10l) batůžek... jo a nechcete si někdo půjčit hydrovak? můj je k dispozici