Diskuse Turecko, Sýrie 2009

Petr  - 15:53 14.07.2009

[Petra, 15:46, ...]:
Tak pak dej vedet.

Zatim znamena ze shanis, ci co? :-) Tropiko muzes i tak tahnout v pohode bez obalu (stejne je delany na to ze na nej prsi ;-). Ono i to kilo a pul kdyz si to lidi rozdeli udela dost.
To nase Ferrino ma cca 3 kila sakumprask (kvuli rychlymu skladnai se nevypina loznice a tycky zustavaji v ockach) a nekdy to tahnout je ocistec ;-)
Petra  - 15:46 14.07.2009

já za chvíli udělám první pokus s balením bot, tak uvidím protože moje se nazi boots dost podobaj ale věřim, že se dokážou schovat jako partizán v dukelsým průsmyku;)
stan můžu rozložit stejně tak jak říkáš..kolíky, tyčky, tropiko, ložnice, zatím ale nemám extra obal na ložnici a extra na tropiko tak to bych rači nedělila..má to ale všechno dohromady do tří kil, tak by neměl být problém
Petr  - 15:32 14.07.2009

Nj, spolecenske hry, to jsme skoro zapomneli. Ja beru poznamky z trestniho prava na predcitani pred spanim!

Ad boty: Tak ja nazi boots tezko nekam narvu ;-) Jinak ze zacatku jsem vzdycky precpanej (navic ted ten benzinak co nenarvu do esusu, lahev na benzin,...) takze budu rad kdyz ten bagl zapnu ;-)

Ad stan: jak moc se da rozlozit? Videl bych to na 1 osoba tycky od vsech stanu, 2 osoby 2 tropika a 2 osoby 2 loznice.
Radim  - 15:13 14.07.2009

[Petra, 15:07, ...]:
Stan rozhodne rozlozime. Osobne si beru batuzek, ale to je takove moje specifikum :D. K botam, pokud se mi je podari narvat do batohu, rad bych jel v sandalech, protoze v pohorkach po asfaltu v 30 stupnich, to neni muj salek kavy.
Zuzka  - 15:13 14.07.2009

Ze zkusenosti z lonska vim,ze se mi do baglu nevleze ani vsechno jidlo, natoz botky;) Navic budem hrat na vahu - pod 20 kg a to by tomu ty pohory asi nepomohly. Ja se proste neumim sbalit jako Radim na 12 kilo i s posteli :(
Petra  - 15:07 14.07.2009

ještě jsem chtěla ke stanu, zatím doufám, že na cestu to tam narvu všechno, ale v horách že bych k někomu z vás mohla hodit třeba tyčky?
jako příručák si asi nakonec vezmu takovej pytel jak byl dřív na vojnu, plátěný skladný, nic kloudnějšího mě nenapadlo.
ještě s botama?pojedete v pohorách nebo se vlezete do báglu i s nima?
Petra  - 14:49 14.07.2009

týýjo, dá to práci to všechno přečíst, ale neboj peťo a ostatní, nejsem ignorant, do turec jsem skoro zabalená a dneska napodruhé zkusím vytisknout mapy..včera jsem totiž zasekla tiskárnu z toho náporu:)
jinak..flašu na benzín mám půl litr, tvrdšího plastu. je to láhev od nějakého saponátu. ještě se tu doma válí jedna takže můžu po radimovi v pátek poslat.
taky jsem dneska koupila fungl novej pepřák, prolezla sekáče a batávie a koupila za levňáče věci do turecké \"civilizace\" a když se půjde někam do mešit.prostě mundůr:)
nic spejšl co bych měla navíc z jídla nevedu, ale beru karty takže vymyslíme kenta na pět..už se těšíím;)
Petr  - 14:08 14.07.2009

Vytisknete taky nekdo mapy - viz. rumunsko :-)
Petr  - 13:15 14.07.2009

[Tomas, 13:08, Re:]:
Jasna. Plus varic.
Tomáš  - 13:08 14.07.2009

[Petr, 12:57, Plus benzin]: Tak varicari maji svoji 0.6 ;)
Petr  - 12:59 14.07.2009

[Zuzka, 12:59, Benzin]:
Pripis veci na tousty prosim ;-)
Zuzka  - 12:59 14.07.2009

Ja uz mam na seznam na nakup napsane koupit malou kolu;)
Petr  - 12:57 14.07.2009

Jsem pro to, aby kazdy mel nejakou mensi flasku benzinu (pullitrak minimalne, spis 0,6, 0,7), co vy na to?

Edit: kdyz jsme cetl to dole, tak mozna vic :-)
Zuzka  - 12:56 14.07.2009

\\\"Originální láhev na palivo stačí jen jedna, další benzin je možno přepravovat v PET lahvích.\\\" Ze stranek zivot je gotickej pes , coz porada Prazdninova skola Lipnice;)
Petr  - 11:31 14.07.2009

Tak podle vseho se s tim nikdo nesere a vsichni vozi benzin v petkach. Max s tim, ze pouzijou tu pevnejsi, treba od kofoly.
Tomáš  - 8:50 14.07.2009

Krasny jidelnicek. Zkusim to zapracovat a pripadne jeste popremyslet.
Petr  - 0:22 14.07.2009

A co je to tvoje \"atd.\"?

Mimochodem - co myslis pod trvalnlivej tvaroh? jakej tvaroh ti vydrzi ve vedru?
Pavel  - 0:21 14.07.2009

tak vicemene dost je obsazeno v tvem seznamu *az na seminka:)
hlavni bude kase s lovecakem,rizoto..male baleni testovin(dobre na strev.system) s pridavkem ruznych macek..prodavaji skladne rozdelatelne macky v intersparu maj je pry i pikantni..tak beru male baleni :)
A takovy ty trvanlivy pomazanky,co vypadaj jak tvaroh :) atd.
Petr  - 0:18 14.07.2009

Zitra jdou vsichni nakupovat - nepotrebuju vedet cenu, datum spotreby a kde jsi to koupil vcetne cisla regalu.
Proto se tomu rika tip - ze se treba nekdo inspiruje a zkusi to sehnat taky.
Pavel  - 0:15 14.07.2009

Jeste to musim zkontrolovat s vydobytkama obchodnich retezcu,pokud to vse sezenem,pak to sepisem :) ze se to da skutecne sehnat ;-)
jinak te nekeruji,si moje inspirativni slunicko,to preci vis..ale ty seminka me odzbrojily a probudily k zivotu:)