Jo, semínka jsou jedině pro opravdové fajnšmekry. Musím říct, že bych rád jednou byl takovým borcem, držíc svůj apetit na uzdě - na semínkách. Moc to nezapíjejte vodou, aby nezačly klíčit :-D
A ze by jste se o ty vase skvely poznatky podelili tady na diskusi, at se treba inspirujem? Nebo jdi do haje a nekeruj kdyz neprispejes zadnym tipem...
Jsme to dneska rozcisli v hospe,mame skvely seznam zalozeny na racionalnich vecech :) testoviny,macky,kase apod :) Seminka na nasem jidelnicku chybi,to je pravda:) ale to si holt davaji lidi mimo civilizaci,to jest pravda:)
technicka a po veceri si budete davat double nasup seminek ci jako predkrm pred pastikou?:) Celkem nad tema seminkama taky uvazuju,mozna mi z toho neco vyroste a otevru si tam obchod:)
Radim: kvuli tomu si beru 2 kalhoty,jsou na to celkem haklivy no:)) ale to jsem myslel,ze uz se to k tobe dostalo,v horach se na to muzes vys*at:) Do mesit ci tak te nepusti a nekdy muzes mit i problem s cajtama..
Mimochodem, uz z nekolika zdroju se ke me dostalo, ze se muzum nedoporucuje chodit v sortkach, ze jsou na to haklivy (mimo turisticka plazova letoviska). Jak se k tomu stavite? Ja jsem pro to to v civilizaci respektovat, na trek samozrejme sortky.
Jen tak btw: videl jsem tu parkrat tunaka ..pokud muzu radit,tak tunak neni do vysokych teplot,pak je srackoidni az to boli ,mysleno srackoidni pro vas:))
Tak my zitra mame s Honzikem plan od 9 az do 22 hdin vecer..rano sraz s kajou,vecer s Misou a mezitim 10 kseftu..to bude hezky den :)) a ja jdu tedka tisknout kraviny:)
baterky ti budu expedovat vecer na Kacak,ci v prubehu dne..a vzali bychom pak ten bagl pro Michala:)Tedy jestli uz ho mas na sklade a dam ti tech 6 stovek za pojisteni
Jinak souhlasim s Tomem,vzit trochu redidla do vlacku :) aspon 5 litru,pac se dlouho neuvidime:)
Resim trosku otazku v cem nest ten benzin. Na rovinu rikam, ze dat 500 Kc za lesklou lahev s napisem MSR mi prijde krapek drahej spas. Sem odkladam sve poznatky pro ostatni. PETka je blbost, na vetsine normalnich pump vas s tim vyhodi driv nez bude prusvih (muze se rozpustit, hrozi i vybuch kvuli staticke elektrine). Pokud z plastu, tak to musi byt oznaceno tak, jak se pise tady:
http://www.petrol.cz/poradna/dotazy.asp?id=291
Do plechu se udajne muze tankovat dle libosti. Proto jsem to osobne rozstipl tak, ze koupim 700ml - 1l technickeho benzinu v plechu, vyleju to a nadobu beru sebou.