Diskuse Turecko, Sýrie 2009

Honza  - 0:15 14.07.2009

Jo, semínka jsou jedině pro opravdové fajnšmekry. Musím říct, že bych rád jednou byl takovým borcem, držíc svůj apetit na uzdě - na semínkách. Moc to nezapíjejte vodou, aby nezačly klíčit :-D
Petr  - 0:12 14.07.2009

A ze by jste se o ty vase skvely poznatky podelili tady na diskusi, at se treba inspirujem?
Nebo jdi do haje a nekeruj kdyz neprispejes zadnym tipem...
Pavel  - 0:11 14.07.2009

Njn,seminka moc nemusim..me staci,ze je sem tam mam v girosu na Narodni:)
Pavel  - 0:10 14.07.2009

Jsme to dneska rozcisli v hospe,mame skvely seznam zalozeny na racionalnich vecech :)
testoviny,macky,kase apod :)
Seminka na nasem jidelnicku chybi,to je pravda:) ale to si holt davaji lidi mimo civilizaci,to jest pravda:)
Petr  - 0:07 14.07.2009

Jsem zvedavej na vas, inteligenti ;-)
I kdyz vam se to keca, vecne v civilizaci, to nemusite resit...

Edit: Seminka v cokolade mel Tomas ted v Tatrach a byly super ;-) moc rad si je dam po pastice ;-)
Pavel  - 0:06 14.07.2009

technicka a po veceri si budete davat double nasup seminek ci jako predkrm pred pastikou?:)
Celkem nad tema seminkama taky uvazuju,mozna mi z toho neco vyroste a otevru si tam obchod:)
Honza  - 0:05 14.07.2009

To je jídelníček :-) Takový neměli ani apokalyptičtí vizionáři :-D
Pavel  - 0:00 14.07.2009

Clovece,to je seznam..dorazily me ty seminka:D na konci..rovnou si otevri koncentrak.,kdyby tu byl dneska jeste Reich,tak uz si sturbannfuhrer:)))
Petr  - 23:53 13.07.2009

Tak jeste nas konecny jidelnicek:

1. den
snidane: poctiva polevka
obed: syr
vecere: krupicova kase + polevka

2. den
S: ovesna kase
O: pastika
V: Hostinec

3. den
S:Mleko+musli
O: salam
V: br. kase + salam

4. den
S: mleko+krupicka (zuzka) / polevka+ nudle (Petr)
O: salam
V: hostinec

5. den
S: polevka+nudle
O: pastika
V: br.kase+tunak

6.den
S: mleko+musli
O: susenky
V: krupice + polevka

7. den je rezervni z veci co v Turecku nesezenem (nejspis nebo s obtizema)
- puding / polevka
- hostinec
- br.kase

Uplne mimo hlavni jidla jsou veci jako:
- kafe
- caj
- cokolada
- cukr, sul, koreni
- bujony + nudle
- rozinky
- kysely hadici
- seminka
- susene ovoce
Zuzka  - 23:50 13.07.2009

Ja vas skoro nestiham. Jidelnicek sepsan, Peta uz ho sem prepisuje. Jdu chrnet. Brou noc!
Pavel  - 23:14 13.07.2009

Juu,krupicova kase a bude to takova s tim kakaem a s maslickem ?:)
Petr  - 23:10 13.07.2009

Zuzka dostala skvelej napad - krupicova kase! (samozrejme v kombinaci se susenym mlekem)
Pavel  - 23:06 13.07.2009

Radim:hh,jeste to nebude tak strasny,pockej,az neudrzis moc :)
Radim  - 23:04 13.07.2009

[Pavel, 23:03, tralala]:
Je to mozne, mam uz svy leta, slysim, ale neudrzim :D
Pavel  - 23:03 13.07.2009

Radim: kvuli tomu si beru 2 kalhoty,jsou na to celkem haklivy no:)) ale to jsem myslel,ze uz se to k tobe dostalo,v horach se na to muzes vys*at:)
Do mesit ci tak te nepusti a nekdy muzes mit i problem s cajtama..
Radim  - 23:02 13.07.2009

Mimochodem, uz z nekolika zdroju se ke me dostalo, ze se muzum nedoporucuje chodit v sortkach, ze jsou na to haklivy (mimo turisticka plazova letoviska). Jak se k tomu stavite? Ja jsem pro to to v civilizaci respektovat, na trek samozrejme sortky.
Pavel  - 22:59 13.07.2009

Jen tak btw: videl jsem tu parkrat tunaka ..pokud muzu radit,tak tunak neni do vysokych teplot,pak je srackoidni az to boli ,mysleno srackoidni pro vas:))

Tak my zitra mame s Honzikem plan od 9 az do 22 hdin vecer..rano sraz s kajou,vecer s Misou a mezitim 10 kseftu..to bude hezky den :)) a ja jdu tedka tisknout kraviny:)

baterky ti budu expedovat vecer na Kacak,ci v prubehu dne..a vzali bychom pak ten bagl pro Michala:)Tedy jestli uz ho mas na sklade a dam ti tech 6 stovek za pojisteni

Jinak souhlasim s Tomem,vzit trochu redidla do vlacku :) aspon 5 litru,pac se dlouho neuvidime:)
Petr  - 22:59 13.07.2009

[Radim, 22:42, Nadoby na benzin]:
hodil jsme jeste dotaz na OFko, pokud nekdo nebude mit nejakej spasnej napad na neco plastovyho...
Tomáš  - 22:55 13.07.2009

[Radim, 22:42, Nadoby na benzin]:
Ja jsem pro ten plechac. Asi lepsi varianta nebude.
Radim  - 22:42 13.07.2009

Resim trosku otazku v cem nest ten benzin. Na rovinu rikam, ze dat 500 Kc za lesklou lahev s napisem MSR mi prijde krapek drahej spas. Sem odkladam sve poznatky pro ostatni. PETka je blbost, na vetsine normalnich pump vas s tim vyhodi driv nez bude prusvih (muze se rozpustit, hrozi i vybuch kvuli staticke elektrine). Pokud z plastu, tak to musi byt oznaceno tak, jak se pise tady:

http://www.petrol.cz/poradna/dotazy.asp?id=291

Do plechu se udajne muze tankovat dle libosti. Proto jsem to osobne rozstipl tak, ze koupim 700ml - 1l technickeho benzinu v plechu, vyleju to a nadobu beru sebou.

Co si o tom myslite?