[Tomáš, 17:44, Re:]:Ja vodku, 330 ml ;-) I kdyz je to asi jako nosit drivi do lesa ;-)[Pavel, 17:47, Re:]:To kdysi mela nekde Jana. Pak jsme to i videl nekde prodavat, ale nevim kde.. ;-)
[Tomáš, 16:05, Takovejch penez]:Jsem nad tim ted taky premyslel, ze jsou to celkem vydaje. Na druhou stranu mi pak doslo, ze tahle \"nucena\" obmena nekteryho equipu (nebo doplneni) mi pak zase vydrzi do budoucna (min na dalsi rok) a nemusim se potom pak schanet. A ted to beru tak nejak jako normalni vybavovani se na velkou akci ;-)
Tak jsem ted v Interpsaru sehnal jeste:- ryzovou kasi (zalevaci, podobne jako polevky ci puding), mnam, jsme jich koupil milion :-)- nejakou paprikovou pastu palivou v tube (treba do kase :-)
odskocil jsem si jeste do rokace a koupil jsem si taky crafta s kratkym,a jeste nejaky novy vyrobek od alpine pro:)jelikoz jsem tam dneska koupil tu windstoperku,dostal jsem na kazdy triko 450 slevu :)
[Tomáš, 14:37, Merino]:Jo presne tak, ja jsem si poridila schvalne tenke merino bez rukavu (podle zkusenosti z Hardangerviddy) a musim rict, ze na horach to skoro neunosim. Vetsinou pofukuje vetrik a hodi se aspon kratky rukav a mozna i vyssi gramaz. Takze to zkus jak Peta, mit jedno hodne tenke a druhe pevnejsi, teplejsi.
[Petr, 13:36, Re:]:Proc ma byt Devolt pritrslejsi. V dobe, kdy jsem ho kupovala, jsem brala volnejsi a bylo to v pohode.( Ted mi uz je mozna trosku vic na telo:))Jinak s merinama se ted roztrhl pytel, v rockpointech maji i jine znacky nez tyhle dve - napr. Smartwool.
[Tomáš, 12:42, Craft]:Pak vybirej dle tohohle vzorce:Chces volnejsi, jako normal triko, nebo pritrslejsi, jako mas treba Craft?Pokud volnejsi, jedina volba je icebreaker u hudace, pokud pritrsly, tak muzes jit do devolda a dalsich. Jsou stejne kvaitni rekl bych a levnejsi. Na Icebreaker je specializovana prodejna hudace na perstyne, ale maji je i jinde. Devold ma hanibal, pak tusim ternua ma neco z merina, tu ma zase rock point atd.no a potom vahu toho trika. Ja ted mam 150 (to je hodne tenky), 200 (to nahradilo tu moji 190 co jsme rozdrbal) a pak mam neco kolem 250 nebo co, to je to hunaty teply s dlouhym rukavem.