Tak jsme dnesk \"vypral\" boty. Zajimavy bylo, kdyz jsem dovnitr nalil vodu a ona tam zustala :-)I kdyz byly videt mista, kudy prosakovala... snad vosk v druhy fazi pomuze...
Tak jsem dneska sehnal vetsinbu chybejiciho equipu, vcetne noveho ponca, ktere jsme se rozhodl koupit pro jistotu, jelikoz to stare mi saha tak po zadek (nema hrb ;-)
[Zuzka, 13:56, Re:]:Jelikoz me Petr strasil,doprava,vlaky,hotely,pripadny doktor. My to mame drazsi na te doprave a hotelech,takze nas ten necely tyden vyjde o 1-2 kila mozna draz..Tak mam rovnych 500 US dollars:)EDIT:kor dokupovani zradla,atd:)
tak mi na stole lezi dolary a musim rici,ze primitivnejsi styl provedeni bankovky jsem jeste nevidel-tvrdy papir,zadny vodoznak,novy zvlastni design ! :)
[Zuzka, 10:55, Nemoci]:Jojo, lezim doma. A mam neschopenku, tak uvidime. V pondeli se jdu poradit s doktorkou, kam to povede...Doufam vrele, ze to vylezim a ten smejd pujde pryc. Pac mam problemy akorat s krkem, nic jineho mi neni.
[Pavel, 11:14, Re:]:Beru nafukovacku. Minusy jsou pracnost a vaha, ale napr. je urcite skladnejsi a pohodlnejsi a navic vic izoluje, takze v ni doufam, ze mi pomuze udrzet se vic v teple. Nemam holt jeste ten perak.
[Zuzka, 11:10, Re:]:jojo,ta je dobra,aspon cisti;-)Technicka:jakou berete kari,nafukovacku jsem zavrhnul(lenost po ranu na skladani,vaha,neskladnost)asi dvouvrst.,co?:)
[Pavel, 11:02, Re:]:Ja jsem byla po Turecku na diete asi dva tydny. Jinak to neslo. Pres den pecivo, vecer ryze s mrkvi... Nakonec mi pomohla Smecta.Edit: btw. na diete muzes byt max 3 dny :0), coz neni asi jeste dost. Chce to vycistit se od tech malych hajzliku, co ti tam delaji ten bordel;)