[Petr, 23:27, Penize]:Plne chapu, neni problem. Jen bych se rad predtim defintivne dohodl na terminu, abych mel jistotu, ze mi daji dovolenou. Tomas ma podobny problem, nesejdeme se nekdy a nedomluvime se (vikend?)?
Muhaha, Zuzi, tomu se rika vyjednavaci styl. Jen tak dal. :)Ja neposilam, anzto pojedu z jine destinace :) Co je ale velmi dulezite, stanovit presny termin odjezdu.
Lidi, dneska mi doslo, ze porad mluvime o tom jak to chce uz koupit letenky, ale tentokrat to sam dopredu neuplatim, ani kdybych ... vykrad banku. Takze udelejme zavaznou prihlasku formou zaslani penez na muj RB ucet :-). Premyslel jsme koli ka protoze vzdycky se objevi nejakej podivnej poplatek, tak by to chtelo tak 13k. Samozrejme vyuctuju a vratim nebo naopak ;-)
Tak jsem take zacal se studium, kam by to slo a muj momentalni nazor je, ze si naprosto nejsem schopen vybrat. Vsude to tam vypada nadherne. Tak si na to vezmu jeste nejaky cas :)
Zuzi: Koukal jsem a taky bych docela chtel smocit nozku v jezere. Preci jenom, kdyz uz je to velky jako krava, tak to mame kompenzaci za more.Jinak prejezd do uzbekystanu.. no, to taky nevidim.
Zatim je predstava pohybovat se na severu, vesnicka Karakol je na vychode jezera Yssyk-kul a Ala Archa je na jih od Bishkeku a soucasne na zapad od toho jezera. Doufam, ze se podari mezizastavka u jezera pri prejizdeni, prece jen to more, co jsme nestihli v Turecku me mrzi:)Jinak si furt pohravam s myslenkou do toho nejak nacpat nejakou tu mesitu a medresu z okoli (bohuzel nejblizsi jsou asi v Uzbekystanu). Asi to bude ale jen zbozne prani...Casove to nevypada, ze bych na to ja mela. :-(
[Tomas, 23:17, Parky]:jo, uz jsme zorientovanej - jojo, tam by jsme taky moc chteli. Vylezt treba do toho bivaku Raceka, co se jmenuje po ceskym horolezci, uz to by mohlo byt zajimave.... Jeee, slint.
[Peta, 00:05, ...]:Oki doki.[Tomas, 23:09, Trasa ]:Musim se zase zorientovat, ted si nevybavuju co je ala-archa, mrknu-.-.
Peta
- 0:05 28.02.2010
já se omlouvám, že odpovídám až dnes, co mě na to upozornil radim. jak se tu moc nic nedělo a začala olympiáda, přestala jsem vlákno sledovat.já bych určitě byla pro tři týdny i bych si osobně vytřídila měsíc, což ale chápu, že vám v práci už jen tak neprojde a máte i další plány, jak naložit s dovolenou;)pokud ale tlačíte s termínem kvůli koupi letenek, neberte na mě ohled..já ted nemůžu nastopro říct, že bych jela, protože čekám na výsledky erasma(kdyby to klaplo, tak bych asi tuto dovču oželela kvůli výdajům) a ségra dojednává práci na islandu na část léta, tak čekám jak to všechno bude a nechci se proto raději napevno zavazovat a vás nějak zdržovat
Precetl jsem tedka ty dva cestaky okolo jezera ala-kol a musim rici, ze me to tam hodne laka. Ta priroda...Edit: Tedka jsem trosku koukal na to, ze vlastne Ala-archa park je na druhem konci celeho kyrgyzstanu. Jak to vubec mate vy v planu? Jet obe veci, nebo projit jeden nejak vice?
[Petra, 12:06, ...]:Peto, vcera na to padla rec - co si predstavujes pod \"dyl\"? Jsme rikali, ze by jsme mozna strelili jeste tyden (treba v Kazachstanu), kdyby byli lidi...
[Tomas, 11:25, Priprava materialy]:Uz je to v procesu...Me spis nez o datum slo o to zjistit jaka je cena za jendosmernou apod. Ale asi to chce resit az s datem.[Petra, 12:06, ...]:Pavel o tom uvazoval...