Hm,radeji se rozejdete;-)Jelikoz mi zadny hrnec nerika pane a maminka svuj krasny hrnec nepujci,tak bohuzel nemohu slouzit:)\"Ale abych prispel s necim do mlyna,vezu vam vlastni upletenou vanocku v igelitu\":D
Ja osobne se k vurtgulasi nehlasim.. Kazdopadne kdyz zitra zjistite, co chybi a date vedetvcas.. Pojedu vecer primo ze zimniho sidla, takze vezmu popripade vse potrebne..Jinak ohledne toastovace.. Ten klidne taky muzu vzit.. 2 Jana: No, slysela jsem same chvalozpevy ohledne nerozlucne dvojice Pájík a hrnec.. Obzvlaste po navsteve Kazachu.. :o)
[Zuzka, 12:35, Re:]:a já jsem si říkala, že by Mistr guláše mohl vlastnit něco slušného...jinak netuším, pro tolik lidí jsem ještě nevařila :-) možná by bylo vhodnější vzít dva. ale já jsem ještě stále nebyla v tom sklepě ;-)
[Máma, 12:28, Re:]:V hrnci od Pavla bych se rozhodne bala varit. Tedy varit by se v nem mozna dalo, ale jist to z neho pak rozhodne ne!Jinak pro devet lidi bych to videla spis na hrnce dva:)
[Tomáš, 12:07, Hrnec a podobne]:[Máma, 12:14, Re:]:Kdyztak na nem pak muzeme bobvat ;-)Ja bych klidne hrnec vzal, ale asi nemame tak velkej... :-/Edit: jake velkej asi musi byt? .-)
[Tomáš, 12:07, Hrnec a podobne]:o tom jsem taky přemýšlela. otázkou je, kdo nějaký vhodný hrnec má. kouknu se do sklepa, jestli tam němáme nějaký starší...
Tedka premyslim, ze zrovna na hrnec jsem se nezeptal.Vemte proto nekdo hrnec na burtgulas, abychom jej meli vubec v cem delat.Edit: Pullitry na pivo vlastni! Premyslim jeste nad nejakym tim talirem - jestli tam nebudeme sami, nemusi na nas nadobi vyzbyt.
[Radim, 11:08, Re:]:Ted si me trochu nasral ;-))) Je fakt, ze jsem si tam zadny konkretni adresy nevsim, coz je vzhledem ke kvalite tech net stranek s podivem ;-)
[Pavel, 11:39, tralala]:MY ho teda se Zuzkou mame, ale po minuly lyzovacce novej a popravde bych ho nerad zkurvil ;-) Nemate nekdo nejakej starsi model?
Muj posledni spam prispevek:Mam brat veci na tousty,kdyz nikdo se nevyjadril k otazce toustovace?Tomas nebere,Petr se o nej zajima taky,ale nikdo dalsi se nevyjadril..Jana,Honza a Radim-mate toustovac? Edit:rodina z Budejovicke ho nevlastni:D