No, muziku by to rozhodne chtelo.S netem nevim, tam bych to asi moc nehrotil, i kdyz - muze se hodit.Klidne vezmu svuj netbook, ale kdybychom chteli treba promitat kour a jine dobre veci, tak by to nestacilo.
[Pavel, 11:56, Re:]:Jaky skody za x tisic?Krom toho, jestli se budes ozirat tak, ze si zlikvidujes sve technicke zazemi, tak jsi ucho a jeste neco horsiho. :)Tuto fazi jsme jiz snad hodne davno prekrocili.
[Petr, 11:53, Re:]:Ja bych vzal svuj,ale rad bych se z neho v lednu ucil na statnice;-) Co si budem rikat,kdyz udelam rekapitulaci za poslednim Silvestrem u nas,tak ty skody byly x tisic:D
Mno, predvoj tam klidne klice vyzvedne a pobyt zaplati, ale jak vas znam, tak co se tyce Kacerovske sekce, budeme vas cekat az tak na sestou vecerni, drive to stejne nestihnete.
To je spamu, to je spamu ;)Radime: Svata pravda, minimalne priprava na dva dny zabere asi tolik casu jak na ty dva tydny ;-)Prijezd: My musime jeste pro sud, takze mozna by mohl nejaky predvoj jet vyzvednout klice ;-)Honza: Yeeeeesss ;-)
[Zuzka, 22:32, Oj prijezd uz ve dvanact]: Hehe, musíš zvesela procitnout při cinkání mechanického budíku, vždyť zvoní jen kvůli tobě a nacvičit veselý úsměv v šest ráno před zrcadlem, vždyť ti dovoluje se spatřit v odraze jen kvůli tobě a pak bude Silvestr veselý, vždyť se slaví jen kvůli tobě (samozřejmě vše je míněno s trouchou přehnaného zveličování, k nutnému pochopení je zapotřebí špetky od nevázaného až po odvázaného, jak se by to jen řekl neznámý anglický gentleman z Queen Victoria Street, aha, jistě, už vím - great sense of humour[u], yyeeess) :-)
[Tomáš, 21:14, Radim]:ok[Pavel, 21:13, Re:]:Ty me nemas rad :(? Teda takove osklive veci rikat zrovna o svatky....Ja stejne vim, ze v nitru me rad mas ;)
Priznam se, ze me to privadi k myslence, ze zatimco preziti dvou tydnu v prirode nam nedela problem, tak dva dny na ubytovne zjevne ano :D Jinak ja bych to videl v patek na nejakej poradnej nasup pred odjezdem. A propo, v kolik se tam tak slezeme?PS: V aute mam jeste dve mista... :) A je na vas, jestli chcete jet v peti v jednom aute ;)