Nebudeme brat kameru nyni, to jeste ne, ale ten porad pobezi od brezna, az se neco naucime :)Jinac tedy pochutiny dle vlastni chuti. Vemte toliko veci, abychom z toho zivi byli i v sobotu vecer.
A když vidím na fotce kuchyňky sporák, nejedná-li se o klamavou reklamu, daly by se uklohnit buřty na pivu, jistě, pokud někdo přiveze pekáč :-)[Pavel, 22:33, Re:]: Co sis "navařil", to si i sežereš :-)[Máma, 14:40, jídlo]: Ano! Buřtguláš! A prosím, jak by ten točeňák měl být asi veliký? :-D[Petr, 15:28, Re:]: Good, good, kdyby náhodou přes veškeré fantasie nedošlo na buřtguláš, sním vaše brambory :-)
[Petr, 23:01, Re:]:já vím - nemám :-) ale přimělo mě to k pokusu vymyslet něco spešl... zatím mě nic nenapadlo, ale třeba to přijde. ostatně do toustů se dá nacpat cokoliv.
[Petr, 22:34, Re:]:no, normálně sýr, šunka, kečup. (Péťu s tatrankou a marmeládou kopírovat nebudu)... spíš jen mám pocit, že jsem si tousty od té doby nedělala :D
[Zuzka, 22:28, Re:]:Ehm,co to tady je? To je nejaka koalice:)Potrebuji posily,Honzo,kde jsi?:))Ja si na bezkach tousty udelal sam,obcas jste u me somrovali lunchmeat,priste na vas prdim!;-)))Nova doba! Host vyhazuje vrchniho! Ja odchazim! Ja odchazim! :)
[Pavel, 22:23, Re:]:a ty neumíš zamíchat instantní těstoviny ;-)btw, už tu zas domlouváme něco jinýho... takže toustovač berete? tak já si udělám Mísečky-revival a vezmu ingredience :-)