Dobytek: Jsi jasny favorit :-) Dobytek: Tak to je mi Te lito (asi do puli zpravy) a asi te zabiju (asi od druhy pulky zpravy) :-) Tomas: My vime ze jsi aktivni, ale nekde jinde :-D
Tak skrze bágl mi zatím nikdo nevolal, začínám pomalu propadat zoufalství... :-) Zítra tam zkusím zavolat a pozeptat se, jestli ti italští dobytci napravili svou neschopnost a jestli ne, tak vyšumím :-D Pavel: Dobrý nápad, budu ti dávat hromadu hlasů, chci abys každý týden vyhrával. A založím dobytčí fan club :-) Zuzka: Tajně jsem do pana Kuřete uložil bombu na ovladač, takže nepokoušej osud, jinak to zmáčknu a jako kouzelník proměním ti pokoj v jeden velký dobytčák :-D Petr: Pro tebe to platí taky :-) Ali: Vítej u nás, dobytku :-D
hehe. to je taky pravda. Mohl by si popovidat s papezem a mohli by dstit siru na ty, jenz mu ztratili zavazadlo.
Tak me nakonec tak moc nezalezi na tom, jestli tu budu mut popis a buh vi co jeste. Jen jsem myslel, ze by tam byl ciste aspon nazev, aby bylo videt, ze jsme vsichni aktivni ;)
Hotovo, puvodne jsem nad tim uvazoval, ale pak jsem si rek, ze kdyby se tam jelo znova, tak se na to bude pamatovat a pojmenuje se to dle toho roku az pri druhy akci, ale je to...
P.S. od Zuzky: A co kdyby se tam Honza vracel jeste letos pro bagl? :-)))
Ad sekce: Nebo se na to muzem vykaslat - ty mas blog a my ostatni nemame nutkani se az tak ventilovat ;-) Dame odkaz na hrosiputovani a bude, ne? :-)
Jo, jinak, Petre. Prejmenuj prosim sekci Rim - tedy jeho identifikacni nazev - na "rim-2008". At se nam to pak nekdy neplete, kdyby se tam jelo znova :)
Tomas: Diky za privitani. Taky se tesim na pokec, byl to po vsech strankach zajimavy podnik :-) Honzo, nemas po navratu pocit prazdnoty? Rzumnej, jako ze Ti neco chybi a tak? :-D Ali: Ty jsi nam tu chybel :-)) Pavel: Jo, meli jsme odbocit do transferu a letet rovnou nekam dal :-)
Jinak souhlasim, jsou dost hlucni.