Pavel: No to je nápad! A přilákáme na to další davy lidi z ulice tím, že si osobně vyřízneš a vystavíš svoje střeva na Václaváku. To bude omáčka, mňam. A každý návštěvník dostane upomínkový blicí kýbl zdarma :-D
Tome, ja nechci rejt, ale ty bile napsany jmena se u tech neprihlasenych lidi desne blbe ctou ;-)
Jana ze školy
- 15:09 26.11.2008
letos opět vyzývám potenciální hráče volejbalu - potřebujeme omladit do kolektiv :-) Hrajeme v úterý od 7 do 9 ve Střešovicích... Tak jen kdyby náhodou...
Petr_ze_skoly
- 11:36 26.11.2008
Jasneeee, bude vetsi anarchie, cim vic, tim lip ;-)
Tak pak dohodneme přesnější termín. Viděl bych to zase někdy k večeru, jsou pak zajímavější ceny, i když u tohohle se cena stejně dost rozmělní mezi víc lidí, takže už tak je to fajn :-) Honza: Dyť jsme říkal, že tentokrát na pohodu ;-) Ad čepice: Dobytku! ;)
Zajímavý návrh, ale po předchozí zkušenosti rád uvolním pozici někomu jinému, kdo se umí líp trefit do míče, aniž by pak týden nemohl psát, kreslit, apod. :-D Mimochodem, dneska jsem málem vyzval bezrukého člověka, aby si sundal čepici. Naštěstí jsem si toho všimnul, když už jsem stál proti němu tváří v tvář. Jinak by to byl pravděpodobně poprask...
Mam navrh - co nekdy zaskocit vymlatit se do uzavreny mistnosti (nepolstrovany)? Naprosto na pohodu, Tomas bude mit zakazano peskovat a zadny pevny pozice nebudou :-) Proste se jen vyblbnout a vy(roz?)mlatit? Cop vy na to? Nekdy po navratu z cest...
Tomas: dodelavam resty do prace a nejak nestiham :-( Ale urcite se k tomu dostanu - doufam ze nejak rozumne. Ad uklid - ja si snad radsi uklidim sam :-) Rad bych tam jeste nekdy bydlel...