Diskuse Diskuse

Petr  - 16:27 23.11.2008

Nechali jset po sobe peknej curbes! ;-) Omlouva Vas, ze jsme stejne chteli uklizet, ptz jsme vedeli, ze prijde takovy stado ;-))
Petr  - 16:27 23.11.2008

Diky za profily, celkem jsme se zasmal :-)
Pavel  - 11:52 22.11.2008

vecer budem radi,ze stojime vedle snehulaka:)
Honza  - 8:01 22.11.2008

Veselá písnička ke snídani :-)
Honza  - 7:47 22.11.2008

Tak tu máme další krásný den, oblaka nám zvěstují bílou sobotu :-D A večer si postavíme sněhuláka :-) Tak bye
Pavel  - 22:47 21.11.2008

hezke:)
Tomáš  - 21:46 21.11.2008

Abych tu nekecal jenom ja sam, tak pridam dalsi prispevek.

Aktualizoval jsem konecne sekci Ostatni -> My iriador. Dodal jsem dlouho ocekavane profily. Kdybyste mel nekdo nejakou pripominku, tak sup sem s ni a nejak to vyresime.

Vite, co se vynalezly penize, se nedekuje. To jen tak na okraj ;)
Tomáš  - 14:28 21.11.2008

Jo, tak nejak jsem se rozhodl, pote, co mi bylo mnohokrate sdeleno, ze se lidem spatne ctou delsi texty tady na webu, ze zpracuju novy design webu.

Logo zustane stejne, jenom barvicky okolo se zmeni. Tak kdyby mel nekdo nejaky napad na hezkou sadu k sobe ladicich barev, tak se ozvete. Uvitam jakekoliv navrhy a potrehy.
Tomáš  - 14:08 21.11.2008

Jani: Tak pristi vikend to zrovna nebude, ale rozhodne brzy o nem uslysime znovu :) A neprijde sam...

Petre: dekuji. Neee, nicehoz tam dopisovat neni treba :)) Ja si myslim, ze je to ucelene az az.
Petr  - 14:11 20.11.2008

Tomas: Dobraa prace ;-) Ale proc mam nutkani do toho obecnyho popisu neco dopsat? :-)))
Btw.: Tesim se na pokracovani.
Jana: Ok, timto si nekomu rikam, poslete mi to na icq, do offlinu, ja si to casem prohlidnuz ;-) I kdyz ted mi doslo, ze janiny fotky jsem uz videl, takze bych prisil heslo ke klarinym.
Jane  - 10:21 20.11.2008

Petr: už víš, ne? ... O heslo k zaheslovaným fotkám si někomu řekni, všichni ostatní už ho myslím mají :-) Dneska se ještě pokusím nahrát ten zbytek aspoň na rajče.

Tomáš: hezký popis :-) takže příští týden vyrážíme dorazit Taliesina, jo? :-)
Honza  - 1:13 20.11.2008

Klára: Právě takové uznání probudí vždy v umělci vášeň pro další tvůrčí činnost. Co si budeme vykládat, kdyby se obrazy nelíbily a neprobouzely v lidech emoce, pozbývaly by smyslu.
Tak a jdu spát, kdybych měl ohodnotit dnešek, resp. včerejšek, tak byl opět odpadkovej :-) Dobrou noc všem.
Tomáš  - 22:45 19.11.2008

Hlasim, ze jsou Karpaty zdokumentovany, co se literarni stranky tyce. Doufam, ze pak postupne nekdo probere tu haldu fotek a da je do galerie. :)

Hezky vecer vsem.
Petr  - 17:38 19.11.2008

Dik za fotky. Jen bych potreboval hesla a nejlip vsechyn fotky na FTP :-) Svoje se pokusim nahrat (asi na rumuny) zitra.
Klára  - 15:55 19.11.2008

.. do obrazu Strom života. I když i ty ostatní jsou moc krásný, ale ten strom ten je... je... mno nenapadá mě žádný dostatečný superlativ. Prostě mě uchvátil :)
Honza  - 13:11 19.11.2008

Však jsem v textu naznačil, že se jedná o tvorbu staršího data :-)

Co se týče aktů žen a podobně, budeš mi stát modelem? Potřebuji portrét mutanta :-D
Pavel  - 10:06 19.11.2008

Mno popravde receno,tak nevim,jaky novy si pridal,uz se v tech tvejch stromech a sedejch obr.ztracim :)) Zacni kreslit zensky a barevne,tam rozdil snad uz najdu ;-)

Jinak ten nahubek neni spatny napad:)
Tomáš  - 12:17 18.11.2008

Jo, Honzo, obrazy jsou opravdu krasne. Jen tak dal. Za chvili je budes moci prodavat. :)

Jinak textove doplneni Karpat i se vsemi siframi a resenimi bude doplneno v ramci tydne, jak na to budu mit cas.
Honza  - 1:10 18.11.2008

Klára: Mno... uplatnění by se jistě našlo... jojo, našlo :-D

Jinak pokusil jsem se o něžné doplnění obrazárny o svá ranější díla z předchozích let. Pokud máte chuť si zpříjemnit ranní vstávání do školy, můžete tak učinit jedině prohlídkou galerie. A všechno zdarma! A to se přeci vyplatí, ne?Jenom je pro mne velikou hanbou, že jsem nestačil zdokumentovat strom, který jsem kdysi věnoval jedné osobě. Je teď, zdá se mi, na dlouhou dobu ztracený, doufám, že ne vyhozený. To by byl barbarský čin! Nicméně se brzy můžete těšit na strom nový, tzv. dynamický :-)

Jana: Fotky z vlaku jsou hezký, pro zachování cti všechno popírám, celý víkend jsem seděl v hospodě :-)
Klára  - 10:34 17.11.2008

přece se nebudete za ty fotky stydět? Takové krásné jsou a je z nich tak moc vidět, jak se máte rádi ;-) ale nebojte, dál než k Zuzce se většina z nich nedostane, pokud se sami někomu nepochlubíte.

Pavel: Něčí zuby? já mam všechny, takže moje nejsou ;-)

Honza: Náhubek? a k čemu by ti byl?