Abych tu nekecal jenom ja sam, tak pridam dalsi prispevek.
Aktualizoval jsem konecne sekci Ostatni -> My iriador. Dodal jsem dlouho ocekavane profily. Kdybyste mel nekdo nejakou pripominku, tak sup sem s ni a nejak to vyresime.
Vite, co se vynalezly penize, se nedekuje. To jen tak na okraj ;)
Jo, tak nejak jsem se rozhodl, pote, co mi bylo mnohokrate sdeleno, ze se lidem spatne ctou delsi texty tady na webu, ze zpracuju novy design webu.
Logo zustane stejne, jenom barvicky okolo se zmeni. Tak kdyby mel nekdo nejaky napad na hezkou sadu k sobe ladicich barev, tak se ozvete. Uvitam jakekoliv navrhy a potrehy.
Tomas: Dobraa prace ;-) Ale proc mam nutkani do toho obecnyho popisu neco dopsat? :-))) Btw.: Tesim se na pokracovani. Jana: Ok, timto si nekomu rikam, poslete mi to na icq, do offlinu, ja si to casem prohlidnuz ;-) I kdyz ted mi doslo, ze janiny fotky jsem uz videl, takze bych prisil heslo ke klarinym.
Jane
- 10:21 20.11.2008
Petr: už víš, ne? ... O heslo k zaheslovaným fotkám si někomu řekni, všichni ostatní už ho myslím mají :-) Dneska se ještě pokusím nahrát ten zbytek aspoň na rajče.
Tomáš: hezký popis :-) takže příští týden vyrážíme dorazit Taliesina, jo? :-)
Klára: Právě takové uznání probudí vždy v umělci vášeň pro další tvůrčí činnost. Co si budeme vykládat, kdyby se obrazy nelíbily a neprobouzely v lidech emoce, pozbývaly by smyslu. Tak a jdu spát, kdybych měl ohodnotit dnešek, resp. včerejšek, tak byl opět odpadkovej :-) Dobrou noc všem.
.. do obrazu Strom života. I když i ty ostatní jsou moc krásný, ale ten strom ten je... je... mno nenapadá mě žádný dostatečný superlativ. Prostě mě uchvátil :)
Mno popravde receno,tak nevim,jaky novy si pridal,uz se v tech tvejch stromech a sedejch obr.ztracim :)) Zacni kreslit zensky a barevne,tam rozdil snad uz najdu ;-)
Klára: Mno... uplatnění by se jistě našlo... jojo, našlo :-D
Jinak pokusil jsem se o něžné doplnění obrazárny o svá ranější díla z předchozích let. Pokud máte chuť si zpříjemnit ranní vstávání do školy, můžete tak učinit jedině prohlídkou galerie. A všechno zdarma! A to se přeci vyplatí, ne?Jenom je pro mne velikou hanbou, že jsem nestačil zdokumentovat strom, který jsem kdysi věnoval jedné osobě. Je teď, zdá se mi, na dlouhou dobu ztracený, doufám, že ne vyhozený. To by byl barbarský čin! Nicméně se brzy můžete těšit na strom nový, tzv. dynamický :-)
Jana: Fotky z vlaku jsou hezký, pro zachování cti všechno popírám, celý víkend jsem seděl v hospodě :-)
přece se nebudete za ty fotky stydět? Takové krásné jsou a je z nich tak moc vidět, jak se máte rádi ;-) ale nebojte, dál než k Zuzce se většina z nich nedostane, pokud se sami někomu nepochlubíte.
Pavel: Něčí zuby? já mam všechny, takže moje nejsou ;-)