Tak vážení a milí, sedím tady u stolu a říkám si, že bych mohl něco zajímavého napsat do diskuse, ale tvář dnešního večera je zrovna, nebo spíše tradičně, lehce melancholická, avšak jediným světlem v takové chvíli je radostná zvěst dobrého pondělního rána. Pravda, vstávání mi bude činit neskonalou potíž, už se vidím, to bude krásný pohled, slepený ksicht a divoké hnízdo na hlavě, rituální koupelnová očista. Plánuji vydatnou snídani, snad vajíčka, uvidím co lednice vydá ze svého pokladu. Jenom ne tuk, to ať si lednička ponechá ve svých útrobách. Obuji černé "glejdy", rozloučím se s Tutý pohledem na postýlku, kde bude zachumlána pod dečkou. Zavřu, zamknu a seběhnu schody. A proč vám to všechno píšu? Jen tak vyplňuji čas tohoto večera, než mne porazí únava. Teda zatím nic, nooo :-D Čekám... a čekám... Vrátím se ještě k zítřejšímu ránu, abych vám sdělil, kam půjdu. Pokud vás to nudí, nemusíte to dále číst a dělat něco konstruktivnějšího, třeba nakrmit rybičky. Ono se totiž nic zajímavého pod sluncem nestane. Nevěříte? Ne? Tak tedy čtěte dále. Tak. Pojedu do školy! Ano! Chtěli jste to vědět, tak to tedy víte. Jsem vám říkal, že to nemá cenu číst :-) No nic, už raději končím.
Zzuzzy
- 9:37 08.11.2008
Tome, tvuj avatarek skryva cast tveho textu, ten je proste zalezly pod obrazkem. Nevis cim to? Btw. nema ani bily ramecek....(IE6..)
Zzuzzy
- 9:35 08.11.2008
Tome, legenda je moooc pekna. Tim vic je mi lito, ze tam s Vama nebudu.
Doufam, ze se k tomu co nejdriv dostanu, resp., ze se dostanu k netu, abych to mohl resit :-) I kdyz teda, samozrejme dost veci jsme vedeli z hlavy, to jako jooo :-D
Honza & Pavel: dost dobre :-)) Jsem rad, ze je to kompletni. Honzo, jsem rad, ze jsi to zmaknul, ja se k tomu fakt nedostal :-(( Tomas: Taky dobra prace, ale rpoc mam pocit, ze te budu skrtit? :-))
Halo pane, pojďte, budeme si hrát." "A na co?" "No, na debily, přece." "A jak se to hraje?" "No, oblečeme si firemní trička a půjdeme v sobotu do práce.