Dobra tedy, tak dle diskuse na icq beru si karpaty na triko. A ten program predelam tam. A vy ste teste - bude to jeste tezsi, nez to melo byt na stredohori. ;))
Tak ja uz tam byl s Honzou a Petrem pred 5 lety na x dni a jeste vicekrat potom ,takze uz to tam znam o dost vic nez Ty ze 2 vyprav:) Kdybych mohl napsat knihu,tak o okoli Stredohori:)
Ty, Pavle, mas co rikat. Ve Stredohori jsi si obesel tak maximalne nejake dve trasy a uz rikas, ze to tam znas, jako sve boty. Pekny prdlajs. Ta cesta mela byt nekudy, kudy jsme jeste nikdy nesli.
Ale dobra, tak to tedy presuneme nekam jinam. Program nebude, pac jsem to mel komplet vymysleny na tu trasu puvodni a nyni v Karpatech to fakt neznam a nevim, jak by se to tam napasovalo.
Zkusim kdyztak jeste neco vymyslet, ale nemam z vas radost.
Btw.: Inzerat: Nechce nekdo olejovy kamna? Jen za odvoz. Popis produktu ve zkratce: tezky jak krava, neskutecne hnusny, ale kdyz se rozhycujou, tak byste je nejradsi hodili z okna :-)
tak jak uz jsem avizoval v hospe..do Stredohori se mi uz nechce..jezdit stale na jedno misto neni pro mne,ale spise pro duchodce,kteri jezdeji na urcita mista uz jen z nostalgie! :)
Honza: Tak rámy v Bauhausu dělaj - ten atypickej megaformát na mojí švýcarskou mapu by stál sakumprásk (rám, podklad, sklo) asi 1k. Oni to trotlové posílají až kamsi na Slováč, do 14 dní je to zpět. Ad výpalný: Nech si to, nebo ti zabiju pivo! :-) Tomáš: Zalez do díry a nauč se uznávat i jiné přístupy :-) Šel jsme spát ve čtyři, tak pak makám až od jedný no :-)
Btw: DULEZITE -> Tome, jelikož Pavel s Honzou mysleli vážně, že do Středohoří by nejeli (ja už to tam taky znám dost důvěrně, asi jako důchodce co se tam na starý kolena odstěhoval :-), tak navrhuji změnu destinace (třeba na ty Bílý Karpaty). Hold i s tím, že to bude bez programu. Mrzí mě sice, že jsi se s tím asi připravoval, ale je fakt, že jsme tam už byli milionkrát a i tady na diskusi jsme řešili, že pojedem jinam. Co tedy vy na to?
tak jak si sam napsal,zatim vse co jsi udelal ,je demence!:)) Ale uz tam vidim i prvky schyzofrenie,takze si dusevne povysil ;-) Ale co,tak mas rad namakany kluky s lukem;-)
Tak ty jsi, Pavle, až příliš zaujatý. Ať už bych udělal cokoliv na světě, v mém případě bys to označil za demenci :-D Naštěstí s tebou nikdo takové názory nesdílí a jsi v tom sám. Kdybych si na tvoje kecy nevybudoval resistenci, asi bych to už dávno na tvé "doporučení" zabalil :-) Možná máš pocit, že jsi sesbíral moudrost světa a tvá pravda je nezměnitelným zákonem a každý jedinec, kdo s tvými názory přímo neztotožňuje, je odsouzen k živoření na samém dně společnosti, jež vidíš především ve finanční nebo majetkové rovině. Když ti na to řeknu, že i nuzný člověk s poutnickou holí a drsnou pytlovinou na sobě, bez majetku, může prožívat pocit štěstí, je jasný, že se z tvé strany setkám s odporem a výrazem podobnému slovu "demence" apod.
Petře, nezajišťuješ si náhodou nějakou tu obživu shromažďováním kompromitujících fotografií? Jako, že třeba víš, že to s tebou půjde z kopce, a tak se pojistíš aspoň tímhle? :D
Jinak ja slyšel něco o sprite a šampusu, co tam dělalo pivo?
Nicmene je to jenom spravne. Do toho!
Dulezite: Rozcisnul jsem planovani bezek, resp. dalsi ucastnici. Petre, tedka bude na nas, abychom nasli to ubytovani.