Upozorňuji všechny přechodné obyvatele, že nám v lednici zase zaclání nějaký pivo (pránejm místa v lednici účtujeme zvlášť :-)) A mám zase sérii moc pěkných, kompromitujících fotek - takže plaťte :-)
Tomáš: Vítej zpátky z Točníku, doufám, že jsi mi přivezl dřevěný středověký jeřáb, co tam ještě v létě měli v užívání :-) Avatara jsem změnil, protože už i mně samotného začal strašit, proto byl nahrazen prozatimním sagittariem :-D
tedka by to chtelo udelat vyjezdni zasedani nekde za Prahou :) Treba na Morave :) tim padem by byla valna zrusena automaticky,protoze by 50-100% valne hromady zemrelo na ztvrdla jatra:)
Je pravdou, ze se nam to trosku zvrhlo a bylo nutno probrat vice, nez jsme si zprvu mysleli. Nejenom ze to nebyla valna hromada, ale vyjezdni zasedani, bylo to tez o mnoho narocnejsi, nez nekteri z nas cekali.
Na druhou stranu to bylo ale perfektni, tudiz nejake energeticke vydaje, ktere byly spojeny s nocni diskusi a malou davkou spanku, jsou z tohoto uhlu pohledu naprosto zanedbatelne.
A mám zase sérii moc pěkných, kompromitujících fotek - takže plaťte :-)