S ohledem na předpověď jsme se s Peťou bavili o tom, že bychom se šli mrknout do Technického muzea o víkendu. Tak nevím, zda by to lákalo někoho, kdo právě zahodil na dno skříně veškeré studijní materiály:) ale určitě to není špatná příležitost se zase vidět.
Jana
- 15:35 28.05.2013
[Petr Petr:22915]: Chce se mi spát... :D Chtěla jsem jinak navrhnout třeba nějaký výlet, nebo cosi, ale vypadá to, že o víkendu bude ultrahnusně a navíc nevím, co jste tady zatím plánovali vy. ;-) Takže spíš otázka - ještě tento týden nějaký sport a/nebo hospoda? :-)
[Pavel Pavel:22908]:Jaky zas aerobic o vikendu. My nejedem na Orlik? Já se ztrácím. Btw. ano správná připomínka. Honzo, ty kostely nesmí být barokní!!! Vyžaduju gotiku, novogotiku, románské či jakékoliv jiné styly, co ani neznám. Jen ne zlato a baculaté sochy andělů:)
V pohode, to jsem napsal tendencne :)) A nebude to spis tim, ze Vas kostely neberou ?:) Jinak o vikendu misto aerobicu se da udelat hezka prochazka po Praze a navstivit je/i muzea, ale chapu, ze pak vyhrava aerobic, ty zakladni kostely clovek zna a nepotrebuje se do nich clovek vracet. Jedine mi chybi Brevnovsky klaster, ale ten je z ruky :) Ale pokud se jde skupinove, clovek kulturu moc neresi :))
[Pavel Pavel:22904]:To byla jen nejapna poznamka k tvemu prispevku ze neumis telefonovat, coz me pobavilo:) Pardon. Jinak si budu stezovat u admina, ze si nemuzu smazat prispevek beze stopy.
[Pavel Pavel:22902]:Ja bych rekla, ze se to lisi tim,ze v noc kostelu tam prijdou lidi, jako my ( Peta a ja, ne Honza nebo Ewka). To same muzejni noc. Loni jsem stali fronty a prisahali si, ze si zajdem do muzea nekdy jindy v roce a hup. Uz tu mam skoro zase cerven s dalsi muzejni noci a nikde jsme nebyli:( Jsme maslo. Jesteze Honza je takovy akci a jedem na Orlik. Je Puknov na Orliku? doufam,ze jsem v obraze:)
[Pavel Pavel:22894]:Muzes pak Honzu poprosit a treba ti za lizatku ukaze, jak se to dela (kdyz rikas, ze ty to neumis) Ja jeste doporucuju notysek pro poznamky, abys nezapomnel cos chtel, nebo abys nezapomnel, co po tobe chteli oni:)
Mam dotaz, jak se lisi normalne otevrene kostely od dnesni noci, dostane se clovek treba i nekam jinam ?:)Pokud ne, tak je to celkem nuda :) Kazdej kostel je stejnej, jen ma jiny lavice a jine obrazky :D