[Pavel Pavel:22894]: Ještě si to úplně nemohu uvědomit, jak dobře jsem to dokázal, ale to je prostě tím, že jako tým držíme spolu a když my, hoši, držíme spolu, tak to je prostě dobře a dosáhli jsme na to zlato a prostě to, no, prostě, díky tati :)
Ja rezervuji neco jineho a zitra se uvidi, kdo kam pojede :DD Ale jo, pane, poprve jste telefonicky udelal rezervaci, jaky je to pocit ?:) Gratuluji ze srdce ;-))
Rezervoval jsem Pukňov. Chatky Gizela ještě nejsou uzpůsobený pro pobyt mimo sezónu, takže jsem rezervoval řadovou chatku, resp. dvě chatky ;) Výhodou je blízkost ohniště a pokud jde o soukromí, tak jsme údajně jediní chataři na tento víkend, takže už prosím nikdo nic nehledejte a nerezervujte. Teď budu čekat na vaše děkovné dopisy :)
Volal jsem do Pukňova. Paní se mi přiznala, že e-mail ještě nečetla :) Nicméně chatky mají na tento víkend volné. Řadové chatky pro 4 osoby, Gizela pro 6 osob. Tak chce to nějaké resumé :) Jdu žrát, budu na telefonu.
ja hledam aktivne od rana, ale zatim nic :) Jinak navrhuji dat kemp pod Kokorinem do sekce czech smejd, protoze at mi nikdo nerika, ze to najednou obsadili...Nekdo jim zavolal a chtel dve noci a nas potrebovali nejak vypalkovat, jedna se o pekne smejdy! :)
[Petr Petr:22884]: Můžeme je označit slovem "šmejdi"? :) Z velkého výběru kempů, u některých lze pochybovat o jejich existenci, byl vybrán (Ewičkou) jako další alternativa za ztracené Kokořínsko kemp u Orlíka :) Výběr se opíral především o to, že Ewička Orlík dosud neviděla. Já jsem tam kdysi byl. Neveselé vzpomínky, ale dneska určitě mají čisté záchody. Má to však zatím jeden háček: Dosud na e-mail neodpověděli. Tolik tedy k aktuálnímu stavu věcí ;)
;-)))) A cenu prebira Johnnie Walker :D