[Zuzka, 11:16, Dnes badminton]: Tak dvě hoďky znějí pěkně, otázkou je, jestli na to mám(e) fyzičku, hehe, třeba si někdo bude chtít dát dvojhru, asi je mi to nějak jedno, Ewa o dvou hodinách badmintonu ví a nemá s tím problém :-)
[Zuzka, 13:17, Re:]:Já jsem si bohužel na vodě natloukla koleno, takže zítra budu patrně stále nepojízdná...Jinak to ale bylo pěkné, sice to moc neteklo, ale byly tam krásné meandry, dobrá hospoda a sympatická půjčovna :D pán nám nejdřív přidal jeden barel za sníženou cenu, \"aby se to dobře počítalo\", a pak když viděl, kolik máme věcí a jak je tam zoufale cpeme, tak nám přidal ještě jeden zadarmo :-))
[Petr, 10:38, Re:]:To zni jakobys chtel rusit Toma a ne to sdruzeni:)[Honza, 10:26, Re:]:A badmintonem by te clovek zaujal? Navrhuju badminton na toto utery od 21 do 22. Je nekdo pro? (pro Toma dame badminton zase pristi tyden ve stredu).
[Petr, 21:21, Re:]: Jop, také to tak vidím, raději být v teple a vesele typovat žádosti, než se topit ve studené řece s vědomím, že si nikdo na mou památku nenalije panáka :)