[Máma, 16:23, Re:]:Jj, to jsem taky cetl, ale to vyjde na povrch az po nejake dobe. Jelikoz maj nad pripadem embargo, mohl jit nekdo kolem a zacit to klasickym pokecem nad varenim. Inu, nedaval jsem to sem kvuli nejake hysterii, ale jako mozne varovani pred jistymi riziky. Obcas to toho chlapa na vyleteni a nebo kamarady chce, debilu bohuzel pribyva ;-)
[Pavel, 16:12, tralala]:Ty vogo... No, do setkání s liškou jsem si taky myslela, že mi větší nebezpečí hrozí od lidí ;-)Každopádně tam píšou, že se \"nejednalo o náhodný útok\", takže tak... Ale stejně z toho jde mráz po zádech.
Jak jsme se bavili onehda o tom solo vyleteni po tuzemsku a zviratkach, treba te to varuje!;-) Lidi jsou svine. Zviratka jsou posledni vec, ceho se ma clovek pri solo vyleteni bat.ZDE
[Máma, 12:10, Dobré ráno...]:Hehe, jojo, presne, u nas dost caste - dlouho pak nemas problem doma najit neco na vecerni sklenicku :-D[Honza, 13:51, Re:]::-D
Jeste jednou velike diky, Jani a Petre, ze jste zorganizovali akci, dovolili te bande, aby vam okupovala bytecek.Bylo to super. K tomu vsemu samozrejme i parada, ze jsme se po dlouhe dobe videli skoro vsici.
[Lucia, 13:05, Re:]:No teda, teda... Vidíš to, já byla včera na otočku v Krkonoších :DAle chápu tě, mě k tomu dohnaly povinnosti. Doufám, že tě tedy uvidíme aspoň na fotkách a někdy brzy i osobně ;-)Btw, vím, že teď je trochu pozdě na to upozorňovat, ale nejlepší by bylo donést fotky na SD kartě, kterou můžu strčit přímo do televize. Ale není problém ani s flashkou, kdyžtak to na počítači přetáhnu.
[Zuzka, 12:45, Re:]:Souhlas, taky me to mrzi, ale musim tu byt dneska a pak zase v patek (v Krkonosich) a tak bych jela tam a zpatky. V Praze budu od pristiho tydne,takze pak uz jsem pro cokoli temer kdykoli:-)