[Máma, 15:19, Re:]:Jani, to by bylo super. Domluvme se radeji co nejdriv. Ja za sebe musim popremyslet, jestli nepojedu ten vikend domu. Ve ctvrtek bych mohla urcite, ale az tak od osmi/pul devate. Ten patek jeste potvrdim. Moc se tesim na fotky vas vsech.
[Pavel, 22:41, Re:]:Tož kdyby se nám náhodou podařilo domluvit třeba na příští čtvrtek či pátek, teoreticky bych mohla nabídnout promítací prostory a televizor s velkou úhlopříčkou :-))
[Petr, 08:38, Re:]:Hehe, asi tak nejak, ale kdyby mela fotku s mistnima chlapama z vesnicky cestou do Ushguli - tak smeknu, z tech debilu jsem mel respekt i se samopalem za hlavou ;-))
[Pavel, 22:52, tralala]:Jako to je drsne - nejcivilizovanejsi misto siroko daleko a je z toho drsnej Kavkaz :-D Je teda pravdou, ze kdyz tam projelo auto, tak ta louze dost vystrikla, nebezpecny :-D
[Pavel, 22:52, tralala]: Ano, to je to místo, kde jsem mimo jiné usoudil, že na nějakou dezinfekci se už s klidem můžu vy...t :-)Také bychom měli mít fotky na idnes.cz, když může i ta paní :-)
[Máma, 21:03, Bunǎ ziua]:Inu, proc ne, ale pokud to vezmem realne - mozna za mesic se sejdem vsichni:)Jinak vitej, konecne se muzu zas do nekoho navazet ;-)
[Tomáš, 09:47, Re:]: Nová oblouková lampa :) Ale jinak mi pivo nedělá dobře, probouzím se zbytečně brzy ráno a v nose mám zaschlou krev. To není následek dovolené, už se mi to stává delší období :)