[Tomáš, 11:15, Re:]:Mne napadlo ukazat tam max 100 fotek na jednu akci. S komentarem by to taky nemelo zabrat dve hodky, spis tak trictvrte. A jinak lobuju za Janin napad, stahnete si od Toma fotky, at taky neco vidime!
[Tomáš, 11:02, Re:]:Tak co to je, toto? :-) Ať vám je dá všechny a můžete udělat vlastní výběr ;-) Kolik jich vůbec je?Jinak taky nevím, kolik fotek snesete...
[Zuzka, 10:32, Promítačka]:Taky bych to videl tak, ze Slovinsko zatim nebude. Preci jenom Tom na probrani fotek potrebuje chvili klidu, kterouzto zatim nemel :)
Kolikero dovolených budem nakonec promítat? Počítám, na kolik fotek zredukovat výběr, aby se stihlo všechno a nepadli jsme večer únavou:)Takže to bude Armenie&Gruzie, Rumunsko, Slovinsko a i Bulharsko?
[Zuzka, 17:09, Re:]:Ach so. Je faktem, ze omezeni na dny jsem nejak nepostrehl nebo ignoroval :) Moc dekuji za pozvani, ale jsem s Luckou v Krkonosich, takze se tentokrate na badm. nedostavim. Rozhodne si to ale uzijte a verim, ze se uz brzy pripojime ve dvou.
[Máma, 20:11, Promítačka]:A mas vubec na komparz? :D Pritomnost Pajika honoruji sumou 3000,-/hod. :) Honza ma honorar tusim 1500,-/hod ( plus externi vydaje - toaletak, zachod, chlebicky, koleno, pivo a vana ) :DTomasovi musis poridit do bytu Budhu a oltar pro modlitbu, Zuzcina pritomnost se vylucuje s moji pritomnosti - pry me nema rada stejne jako tebe :)A Radima musis vyobcovat z jeho smlouvy s monopostama F1 - trenuje jako das:)
[Zuzka, 13:22, Re:]:To jsem chtel dopsat uz u minuleho prispevku, cekal jsem rychlou reakci mych \"obdivovatelu\"..vodu na mlyn jsem nikomu venovat nechtel :D