[Petr, 15:35, Re:]: Hm, to mě vylučuje, budu totiž ještě v těžkém kómatu a spoléhat zcela na to, že mě Ewa povede za ručičku až k pokladně, kde mě snad šikovně opře o sloup :-)
[Radim, 14:47, Re:]:Ne uplne spravne - ano, cca 1100,- ale presneji 1110,-.[Honza, 14:52, Re:]:ano, chapes to spravneji nez Radim.Cimzpadem davam sraz nejpozdeji na 6.45 u pokladen, pac budem jeste resit peňauze (Kačerov má sraz na 6.40, když tak to kupte i nam, vlak snad uz stihnem:))
Odkladam si sem, protoze nemame zalozenou sekci. Cena Lipt. Mikulas - Puchov 6,40 EUR, Lipt.Mikulas - Cadca 11 EURSO+NE stojí uz bohuzel 600 pro dva lidi, pokud koupime 3xSONE, tak cesta po CR vyjde na 360,-. Celkem tedy drazsi varianta pres Cadcu je asi 610,- na osobu. Chce si to srovnat s nejakou Citi Star. Jinak na SONE muzem jet i ve ctvrtek tam, jelikoz je statni svatek. Ha, tak nejlip vyjde ta City Star (univerzalni smerovani, abychom se mohli vracet pres Puchov n. Cadcu, jak to bude vychazet), je to zpatecni a pro 5 lidi stoji 5550,-
[Tomáš, 08:35, Nadherne ranko]: Už to zase začíná... :-) Myslel jsem, že už je dávno s přáním \"hezkého ránka, sluníčka, poledníčka, odpoledníčka, večerníčka...\" jednou pro vždy konec a ono ne :-)