[Pavel, 12:42, Re:]: Moje dívka je finančně nezávislá a netouží po sponzoringu. Chápu, že se to neshoduje s tvou utkvělou představou (tvými slovy na mezinárodně uznávaný fakt) o zajištění všech nákladů našich partnerek, a že budeš svou veškerou aktivitu, vedle občasného nahlížení do textů ke zkoušce, věnovat k vyvracení mého názoru, abych se cítil nejen provinile. Naštěstí už tě znám tak dobře, že tvůj příspěvek beru jako zajímavý podnět k zamyšlení při zimním čajovém dýchánku ve dvou, na který tě osobně zvu :-)
[Tomáš, 12:30, Re:]:Ty jsi snad chodil na zkousky s usmevem? Ja mam zkousky spojene s peknym prujmem, stresem, opocenou drzkou :)Nazyvam to kominovym efektem, kdy mi po tele tece Berounka a Vltava zaroven ..a spojuje se mi nekde uprostred tela:)
[Zuzka, 12:24, Re:]::DDD ...( ta skupinovka)Cestou se zastavte v Cadci, byl jsem tam o vikendu na kolech a maj tam vyborne trhy;-))Cestou zpatky jsem koupil ovar a pak jsem malem omdlel na kole:)
[Honza, 11:52, Re:]:Penize minimum:- cca 3 EURa na autobusy- 10 EUR nocleh, 13 se snidani, nebo 18 s polopenzi- penize na vodu na chate (neni tam studna, musi se kupovat)- 35 EUR mi vyhodil cesky kalkulator cenu praha-lipt. mikulas pro jednoho. Tim, ze nam odpadl 6-ty clen, nemuzeme jet na skupinovku (ano Tome, to byl ten důvod, proc jsme te tak moc chteli s sebou :))). nevim, jestli to maji slovaci stejne drahe, zkusim pozjistovat nejake mezinarodni slevy.
[Honza, 11:52, Re:]:Pane, a to vite, ze mate u sebe moji bombu jeste z roku 2011?:D Kupoval jsem ji pred Krusnejma horama a pak jsme ji zapomneli vymenit. Dluzite mi bombu, ale nechci vratit bombu na vareni - chci plastickou vybusninu hodici se na vyhazov skoly:)