Nema nekdo z blizkozijicich zitra kratsi smenu nebo volno? Potrebovai bychom vyhodit par pytlu s kusemama kartonovy krabice do konrtejneru, ktery tu zitra bude :-) Pytle jsou lehky, jen jich je dost, tak by to usnadnilo praci ;-) Po kratke prochazce ke kontejneru nabizime obcerstveni v prilehlem restauracnim zarizeni ;-))
[Petr, 21:50, Juu]:Tak si dovolim udelam posledni sčot - Honza, Ewa, Radim, Tom, Peťa a já. Tudíž můžem se začít předhánět, kdo chce vzít svůj (nový) stan:))
[Petr, 08:02, Re:]: Huský, prostě huský :-) ve tvaru mini, aby zbytečně nezabíral polovinu báglu ;-)Edit: Nu, rozmyslel jsem si stanovou situaci a koupil stan pro dva, hehe, snad bude na hory ideální Zde :-)
[Lucia, 21:07, :-)]: Jistě, moc hezky si ho užívám - kreslím. Děkuji za přání, Lucko :-)[Zuzka, 21:27, Re:]: Děkuji za přání, Zuzko :-)[Petr, 21:28, Re:]: Děkuji za přání, pikolíku :-)Koupil jsem husky spacák :-)
[Honza, 23:44, Re:]:Honzo, preju vsechno nejlepsi k dnesnimu svatku.[Lucia, 21:07, :-)]:Tom rikal, ze jsi na tabore. Skoda:( Ale snad priste uz vyrazime ve vetsim poctu.