[Zuzka, 23:14, Re:]: Opatřil jsem si pro Tatry nový spacák a těším se, až ho příležitostně vyzkouším i mimo zdi Husky outletu, tedy pokud okolnosti nezpůsobí, že spacák vyzkouší Ewa v případě, kdy nenajde svůj :-)
[Radim, 16:32, Tatry]:Super! Bude nas vic. Uz jsem se bala, ze ta akce skoro zapadne. Vyrazime az ve ctvrtek rano (nedaly se sehnat lehatka). Navrat v nedeli vecer.
[Petr, 19:43, Re:]:Tak nevim, nechame to na misto ;-)Jinak ten formular me bavi, pri kontrole jsem v jedne kolonce zjistil, ze jsem zaskrtl YES v sekci " jestli mam zaznam v rejstriku", tak jsem to cele predelaval, kua :)
[Petr, 14:03, Re:]:Ja jsem si dneska tiskla tu zadost, vecer se zajdu nechat vyfotit. Chybi nam jen adresa nejakeho hostelu v Jerevanu.Jeste se domluvim v praci, ze dorazim pozde, takze na ambasadu bych sla hned na desatou. Vyhovuje?
[Tomáš, 16:20, Re:]:Tome, pojed! Vzdyt jsme spolecnou iriadorskou akci v horach meli uz ani nepamatuju kdy.Jinak jelikoz jsou samozrejme lehatka i luzka vyprodane, pojedem az ve ctvrtek rano a nakonec jsme zvolili stejnou trasu, co jsme uz spolu sli (kvuli odlesnenemu hrebenu a vyhledum).
Ahoj všichni, o prodlouženém víkendu v červenci (5-8.7.) bych ráda zavítala do Nízkých Tater - projít si druhý hřeben, na kterém jsme ještě nebyli. Plán je vyrazit ve středu na noc (snad budou ještě lehátka), spali bychom v útulnách, či vedle nich, protože se dá očekávat, že budou plné, příp. jednu noc na chatě. Zatím chci jet já, Peťa, Tom a Honza. Co zbytek?