[Zuzka, 11:34, Chodici zombie]:Jsem tedy zvedavej na vecerni hru, mne se teda blbe chodi a nedokazu pomalu zvednout hrnicek od kavy - jsem asi sracka, kterou boli vsechno :D
[Zuzka, 11:34, Chodici zombie]:Aspoň se cestou budu učit :-) Ale je pravda, že něco blíž centru by bylo fajn...A jinak soucítím, minule jsem si paintballu odnesla krásnou modřinu na stehně, jako terč.
Tak ja chci taky nahlasit ztraty za vcerejsek. Vecer jsem taky padla v deset do postele. Jen Dance with the Dragons me udrzely ve fazi bdeni az do jedenacti. Rano jsem se sotva skulila z postele. Nemuzu poradne chodit a vcera jsem si natahla zada tak, ze jestli to nepovoli, tak vam budu vecer na badmintonu jen kibicovat. Jinak na stehne mam modrinku jak vymalovou, prumer skoro 10 centimentru:) Jinak Jani, Badminton mame skutecne od sesti. Doufam, ze Tom tam uz taky trefi a Tobe, ze to nebude trvat moc dlouho:( Priste zkusime najit neco bliz ostatnim.
A je to teda od 18, jo? Tywe, co je to zas za díru? ;-) Tam pojedu přes hodinu...Asi jste tam ještě nikdo nevolal, co? Na stránkách mají mezi službama uvedeno \"Prodej a půjčování sportovního zboží a vybavení\". Nicméně, když zjistím, že tam badmintonové rakety nepůjčují, tak jsem stejně v kalíšku :-)
Kriste pane ja jsem majmo, ze uz asi nikdy nebude nic jinyho nez majmo ;-)Tome, diky za ten napad! Paintball ala iriador byl super ;-)Jinak k zitrejsimu badmintonu budou chybet 2 rakety - tak nekdo kdo nema brnknete do Vrša sportu, jestli vubec pujcujou. to by bylo neprijemny prekvapeni ;-)