[Zuzka, 10:47, Re:]:Chtelo by se to pripadne zeptat telenoficky, je to riziko. Petr ma recht, nemusi byt "kvery" a "mundury" na hru, skoro nikdy to nehraje jen jeden tym, hlavne tedy o vikendu :)
[Petr, 10:30, Re:]:Ale tak 2-3 lidi jeste navic by slo (bylo by nas pak 10). Ja myslim, ze bude jedine dobre, kdyz nas bude o neco malo vic. Objednanych mame 8 mist, jak jsem uz psala.
Nu, vzhledem k tomu, ze je nas pomalu, tak jsem pozadal Lucku, at tez rozhodi sit, jestli by se nekdo nechtel pridat. Preci jenom par lidi navic bude jenom ku prospechu. Takhle se tam ani nenajdeme.Co se tyce vysledku, uvidime behem dneska.
[Zuzka, 23:23, Re:]:Nene, je to trochu jinak. Dovolenou bych si do toho termínu nedal (tu jsem měl teď), měl jsem to napsáno už dlouho. Co ale nemůžu ovlivnit jsou termíny závodů. Čekal jsem původně, že pojedeme 28., ale bohužel se to změnilo, budu v Chebu.Mrzí mě to, těšil jsem se, jak si zastřílím na Pavla :D
[Tomáš, 12:09, Re:]:Ano, já jich vystřílela asi 50 ;-) a jinak jsme ve 20 lidech hráli 3 hodiny, ale klidně by se dalo i dýl...[Zuzka, 23:23, Re:]:Chtěla jsem se zeptat, jestli by moc vadilo, kdybych se nepřidala. Asi bych to nestíhala, mám na dopoledne nějakou práci na zahradě a nevím, na jak dlouho to bude...
[Zuzka, 11:47, Re:]:Ano ano, to jest taky jednim z faktoru.Co kulicka, to koruna a prodavaji se 50 ks/ 100 ks zasobniky.Ale opet plati - mnozstvi vystrilenych naboju je silne individualni.
[Zuzka, 23:23, Re:]:Hmm, tak to jsem asi nejak opravdu minul. :) Nu, skoda tedy...Co se tyce doby hry - dokud nas to bude bavit a budeme moci (po vsech strankach). Tusim,ze kdyz jsme tam byli ve velkych skupinach, tak to bylo treba i 4 hodiny.Vzhledem k tomu, ze nas bude osm, tak bych to videl na hodku, dve? Netusim, rekl bych, ze to bude silne individualni a rozhodne se to az na miste dle pocasi a dispozic.
[Tomáš, 22:44, Skupina]:Vzdyt Radim rikal, ze nemuze, protoze ma dovolenou nebo ze toho ma nejak moc o vikendech. Ja ted nevim, co jste v te hospode delali. Jana mi psala, ze da ohledne soboty co nejdriv vedet. Zatim je nas teda 6. Je to od 13.00 yde. Na jak dlouho, to netusim. Ja jsem byla na paintballu jednou, takze to je spis dotaz na Petu, Toma, co uz parkrat byli.