[Tomáš, 22:44, Skupina]:Vzdyt Radim rikal, ze nemuze, protoze ma dovolenou nebo ze toho ma nejak moc o vikendech. Ja ted nevim, co jste v te hospode delali. Jana mi psala, ze da ohledne soboty co nejdriv vedet. Zatim je nas teda 6. Je to od 13.00 yde. Na jak dlouho, to netusim. Ja jsem byla na paintballu jednou, takze to je spis dotaz na Petu, Toma, co uz parkrat byli.
No jeje, to se tesi kazdy :D Ne, tedka vazne, bude poradna sranda.Jen tedy nadhazuji - Radima se zeptam sam osobne, pac nevim, jak moc casto to tu cte, popripade Jany taktez. At vime vysledny pocet lidicek co nejdrive.
[Honza, 16:35, Re:]:Končím, hraju až s vítězem a pak to bude vabank:)[Zuzka, 15:54, Paintball]:Zuzi, prosím tě, od kolika a kde, plus na jak dlouho to odhaduješ? Díky
[Zuzka, 15:29, Re:]: Zajímavá myšlenka! Badminton musíme hrát za každou cenu, bez ohledu na to, kde se zrovna hráč v sobotu nachází, i kdyby vzdálenost od místa hraní badmintonu nedovolovala reálně dojet včas, jako např. Mongolsko, Írán nebo Vrchlabí, je zavčas dáno navědomí, že se hraje v sobotu a nikoliv jindy, každý má možnost přizpůsobit program badmintonu :-) A již tradičně, jak bývá v naší společnosti zvykem, kdo nepřijde, tak končí :-)
[Tomáš, 13:40, Liga badmintonu]:No tak to dame badminton hned po paintballu, ne:)Abych to rezervovala uz dnes, kdyz jim chcem zabrat vic nez polovinu kurtu;)
Nezapomente, ye v sobotu v jednu je objednan paintball pro 8 lidi. Kdo vsechno s tim pocitate?Zatim vim, ze Honza, Pavel, Petr, Zuzka, Tomas, Lucka (asi pokud to dovoli koleno). Radim s Janou jsou snad na dovolene. Jani a co ty a Petr?