[Tomáš, 14:01, Re:]:Tak je mi jasne, ze Lucka bude rada, ze muze odlozit berle. Vzdyt se pripoji, az si bude jista, ze je koleno ok. Ale myslela jsem to tak, ze ty bys prijit mohl.Jojo, Caveman pristi tyden, tesim se! Jsme ted nejak kulturni, chodime s Petou co 14 dni do divadla.
[Tomáš, 11:40, Nazdarek]:Ano, sputniky uz mame koupene vlastni. Planujem jit zase o vikendu. Ale to jsou Velikonoce, tak mozna budete nekde v trapu mimo Prahu.
Toz preji krasny zacatek tydne.Lecitel se vam i navratil :) Nakonec z toho mam i certifikat o absolvovani, takze jsem i vyznamenan. :)Koukam, ze jste to meli aktivni. Toz gut gut. Pevne verim, ze se k vam budeme moci brzy pripojit a taky placat do litaveho \"micku\".
[Zuzka, 23:11, Re:]: Petr, jak vidno, také neudrží tajemství mezi hráči, doufám, že alespoň podlehl domácímu násilí, než všechny moje konspirační teorie předhodil na stůl :-)PS: Stejně bych tě vydrtil a plakala bys celou cestu domů. Petr by ti musel koupit mrkací panenku, aby ses na chvíli uklidnila :-))
[Petr, 11:59, Nedele - badminton]:Pane, jestli to vubec stihame - to vite, prace se muze protahnout, jste linej jak svab :) Snad to stihnem vykydat:)Jinak mam pro vas palku, je na ni vyrazen rok 1962:D
[Petr, 11:57, Re:]:Netusim, jestli ji maji, vsema svititkama uz jsem prosla (nebo nevim o jinych, ktere by jeste pripadaly v uvahu:-) a tak jsem se rozhodla, ze je lepsi, kdyz se tvari, ze predstavu maji a dal se neptat:-)Uzijte si badminton, ja prozatim zkusim tu pc verzi abych nevysla ze cviku:-)
[Lucia, 10:02, Re:]:A uz alespon maji ty chytrolini predstavu co a jak a hlavne jak to dat do rychtyku? Ja mam pocit, ze dneska mame na vsechno skenery a podobny svititka a nikdo porad nic nevi :-/
[Zuzka, 16:31, Re:]:Diky!!! Nemuzu sice zarucit brzke - tak za tri tydny bych mela chodit bez pomoci tech klacku a pak se uvidi. Ale musim rict, ze aspon clovek zjisti, co se da kolem delat, cemu se nerika sport a ze toho neni malo:-)
[Pavel, 23:03, Re:]:[Honza, 23:11, Re:]:Rofl :-DTady nekdo nema co delat... :-)[Tomáš, 09:55, Re:]:Musis si je vybavit, dkyz to pisou, to ti to osvetli ;-)))