[Tomáš, 11:40, Nazdarek]:Ano, sputniky uz mame koupene vlastni. Planujem jit zase o vikendu. Ale to jsou Velikonoce, tak mozna budete nekde v trapu mimo Prahu.
Toz preji krasny zacatek tydne.Lecitel se vam i navratil :) Nakonec z toho mam i certifikat o absolvovani, takze jsem i vyznamenan. :)Koukam, ze jste to meli aktivni. Toz gut gut. Pevne verim, ze se k vam budeme moci brzy pripojit a taky placat do litaveho \"micku\".
[Zuzka, 23:11, Re:]: Petr, jak vidno, také neudrží tajemství mezi hráči, doufám, že alespoň podlehl domácímu násilí, než všechny moje konspirační teorie předhodil na stůl :-)PS: Stejně bych tě vydrtil a plakala bys celou cestu domů. Petr by ti musel koupit mrkací panenku, aby ses na chvíli uklidnila :-))
[Petr, 11:59, Nedele - badminton]:Pane, jestli to vubec stihame - to vite, prace se muze protahnout, jste linej jak svab :) Snad to stihnem vykydat:)Jinak mam pro vas palku, je na ni vyrazen rok 1962:D
[Petr, 11:57, Re:]:Netusim, jestli ji maji, vsema svititkama uz jsem prosla (nebo nevim o jinych, ktere by jeste pripadaly v uvahu:-) a tak jsem se rozhodla, ze je lepsi, kdyz se tvari, ze predstavu maji a dal se neptat:-)Uzijte si badminton, ja prozatim zkusim tu pc verzi abych nevysla ze cviku:-)
[Lucia, 10:02, Re:]:A uz alespon maji ty chytrolini predstavu co a jak a hlavne jak to dat do rychtyku? Ja mam pocit, ze dneska mame na vsechno skenery a podobny svititka a nikdo porad nic nevi :-/
[Zuzka, 16:31, Re:]:Diky!!! Nemuzu sice zarucit brzke - tak za tri tydny bych mela chodit bez pomoci tech klacku a pak se uvidi. Ale musim rict, ze aspon clovek zjisti, co se da kolem delat, cemu se nerika sport a ze toho neni malo:-)
[Pavel, 23:03, Re:]:[Honza, 23:11, Re:]:Rofl :-DTady nekdo nema co delat... :-)[Tomáš, 09:55, Re:]:Musis si je vybavit, dkyz to pisou, to ti to osvetli ;-)))