[Honza, 19:55, Re:]:Spravne, at nam plati, kdyz mame material, ze ?:))Fotku prodame za kacku:DZa fotky z Turecka chceme 10,- Kc za fotku, jelikoz je to archiv ;-)
[Máma, 19:13, Re:]:Ja jsem zdrav, snad ;-) I kdyz vikendovou turu jsem absolvoval zas s rymou, ale jak ja rikam, clovek uz je spis po zime shnilej. Chce to ty tlusty tela rozhybat a dusit pod naporem sportu a slunicka :)
[Honza, 16:30, Re:]:Tak brzké uzdravení! Koukám, že nejdůležitější rada už padla :-)[Pavel, 16:26, Re:]:Tys taky zalehl? Co to tvoje neprůstřelný práškový kombo? :-)Já se přidávám do klubu lazarů - ráno jsem si zablokovala krk, ale zjistila jsem, že i v takovém stavu se dá hrát squash :D
[Zuzka, 15:50, Re:]: Vypadá to na virózu :-) Ale prostě není mi dobře a chci být ohleduplný tady v openspace vůči kolegům a kolegyním, abych je tím, ať už je to cokoliv, nenakazil :-) Musím jíst pomeranče...
[Honza, 15:35, Re:]:Aby to nedopadlo jako loni :-))[Petr, 16:27, Re:]:Stopni si to video, kde chceš, pak na něj klikni pravým tlačítkem a čti nabídku ;-)