[Radim, 13:24, Hory]:Vecer to bude drsne. Mam nachystano par oblecku, ale chybi mi lyze, svaca, proste vsechno. Jinak v Zell am See hlasi na vikend 19stupnu:) Nesmim si zapomenout doma perovku...
Jani, rikas tedy, ze ani Alpy te nezlakaji, jo? :) To tema je hodne otevreny, zadny plan cesty jeste nepadl. Tedy, muzeme o tom diskutovat a velmi radi vas pribereme. Ci naopak muzeme spolecne najit i jinou destinaci. Nicmene drzime se pri zemi, takze nizkonakladove je nizkonakladove. :)
[Máma, 13:52, Re:]:Tak pokud budu hledat v Cr., bude v tom ctverci jeden papirek od bonbonu, jedno lids. lejno, dve sklenice od piva, nejaky karton papiru :)A zapoj fantazii, urcite tam bude houba - treba bedla :D
[Pavel, 13:24, Re:]:Tak jo, tak mi tam najdi třeba Veratrum album subsp. lobelianum, kde to poroste si vyznač čtverec 20 x 20 m a dej mi vědět, co všechno v tom čtverci roste :-)) Nic nevynechej, dík![Zuzka, 13:40, Re:]:To asi jo, záleží, co přesně budu zpracovávat, což ještě nevím. Ale asi to nebudu vědět dřív, než bude Honza muset nahlásit dovolenou :-) Navíc je tu stále celkem významná otázka peněz, takže nechci, abyste se mi museli přizpůsobovat na úkor vlastních tužeb a potřeb ;-)Hm, teď koukám na letenky do Skotska (můj osobní alternativní plán) a vyjde to snad dráž než Gruzie ... Honzo, jaký typ barev bys preferoval? :-)
[Pavel, 13:24, Re:]:A jsi si jisty, ze poznas sedmikrasku od pampelisky?[Máma, 12:50, Re:]:Jani a kdyby to byl prelom cervenec srpen, tak uz by to bylo lepsi?
[Máma, 12:50, Re:]:Tak mas googlit a pokud potrebujes vzorek, da se snad kaufnout online( kdyz uz si clovek muze objednat palmu z Holandska). :) Abych objizdel pulku republiky kvuli kytkam na bakuli - blee:)PS: A kdyby bylo potreba - rad dovezu kytky ze Slezska a okoli, roste tam skoro kazda prkotina ;-)
Honza a Pavel: :-))Jinak po kratší úvaze jsem dospěla k závěru, že pokud se pojede v červenci, tak se mnou nepočítejte. Právě tehdy bych si potřebovala vyhradit čas na bakalářku, kytky holt nepokvetou podle toho, jak mně se to hodí :-) ...
[Honza, 11:01, Kuk :-)]:To mas blbe, cekame na levne letenky :)Hlavne musis dat cas Jance, ty jeden individualisto, porad myslis jen na sebe a svoji dovolenou, ale co jini, treba Zuzka - to uz je ti samozrejme jedno, ale ja myslim hlavne na Zuzku a Jancu! :)