[Pavel, 09:46, Re:]:No, nerekla bych, ze deleni je u vsech normalni vec. U u nekterych je deleni dovolene problem, u jinych muze naopak spolecna dovolena znamenat trauma:) Ted to nemyslim konkretne na Pavla, ale znam i pary, co travi dovolene kazdy zvlast, coz mne treba prijde divne.
[Tomáš, 09:41, Preference]:To ano, ale to je normalni jev ve spolecnosti lidi. Kazdy chce to leto stravit po svem, prizpusobovat se uz moc neda ( Kdyz se nase nazory lisi o cca 2 000 km ) :) Ja taky nechavam svoji drahou polovicku doma, jinak bych nevidel svoji vec. Ale dohodl jsem se s ni na jine alternative, pokud jsou lide racionalni a kazdy chce zit trosku po svem - deleni je normalni vec;-)
[Honza, 08:54, Re:]:[Pavel, 08:55, Re:]:[Honza, 08:57, Kuk :-)]::DTak samozřejmě ne Krkonoše, a už vůbec nemám v úmyslu vás překecávat na jinou destinaci, že ano ;-) Spíš se uvidí, jak překecám muže (a sebe) a možná nakonec vytvořím třetí cestovní skupinu ;-)
[Máma, 08:01, Re:]: No, myslím, že asi z plánu neslevíme a do Krkonoš kvůli Markovi, teda Petrovi, asi nepojedeme :-) Zkus na něj nějakou přesvědčovací metodu, třeba pohrozit něčím a tak :-)
[Petr, 23:38, Re:]:No jo, letos může být úplně jiná situace.Mimochodem, Petr se vyjádřil v tom smyslu, že ho Gruzie, Arménie ani Slovinsko nijak zvlášť netáhne, tak já už fakt nevim :D
[Máma, 19:20, Dovolená]:Zuzka taky ceka, az to klesne na 5k. Otazka je, jak je to realny :-/Edit: Ale kamarad tak loni letel, tak nejaka nadeje je no...
Hmmm, já jsem momentálně dost bezradná. Co se chtění týče, raději bych tu Gruzii/Arménii - Alpy byly loni, navíc je to tam moc civilizované :-) ačkoliv mě láká i to Slovinsko, nebo spíš před pár lety jsem tam vyloženě chtěla jet... S penězma to každopádně nevypadá moc dobře, mj. teď začnu průběžně zpracovávat bakalářku, která bude vyžadovat cestování různě po českých podhorských oblastech. A hlavně ten termín, no... Mně by ideálně vyhovovala druhá půlka srpna, což tu asi neprosadím, jak tak koukám :-/A taky koukám, že ceny letenek se drží kolem 8000. Ještě uvidím.