[Honza, 19:03, Re:]:Dekuju. Je to tu vsechno uplne nove, resp. pro me nove.Takze si pomalu zvykam.Co ty? Dorozdal jsi veskere mozne veci, co se ti nashromazdily doma?
Tak ja hlasim, ze jsem prestehovan, veci rozbaleny a uz jsem se dostal i online.Jeste jednou dekuji za pomoc. Sic toho tolik nebylo, ale i tak se to paradne proneslo.Petre:To me moc mrzi :( Jak se stalo? Tos psal sms?
[Máma, 23:37, Re:]:Byla tam takova fajnova klada, vylezl jsem na ni - ale musel jsem se po ni lehce plazit - az po slezeni z klady jsem zjistil to, ze jsem cely od hovna ( bunda, kalhoty, ruce...) :) Btw, dal jsem ji na fcb:)
[Pavel, 23:14, Re:]: Víš, co se říká, šlápnout do hovna přináší štěstí, jenže tím, že jsi poněkud, no, řekněme větší, k štěstí ti nestačí do hovna pouze šlápnout, musíš se s ním takříkajíc pomazlit :-)
[Zuzka, 22:39, Fotky z víkendu]:hmm:D Zuzko, ja ti dam :DJen by to chtelo vytahnout tu jednu fotku, jak jsem kompletne napasovany ve skale - trosku zasla:)
Nahrála jsem fotky z Drazdan (tech par, co mame. Zbytek z fotaku se bude muset doplnit) a z Ceskeho Svycarska. Jsou neokomentovane, takze jestli mate chut aspon doplnit kometare...
[Tomáš, 13:59, Pripomoc]: Snad bych také mohl přiložit ruku k dílu, ačli předběžně nemám úplně jasno, kdy budu mít doma rodinnou návštěvu, která je shodou okolností v neděli podmíněna stěhováním krámů bratra a sestry, ježto krámy se u mě nakupily na páně otcovu přičinlivost z tohoto týdne a soustavně blokují mou skromnou skříň a vnitřní klid :-)
Dekuji dekuji. Rozhodne Vas chlapci vyuziju. :) S tou dopravou, ono je toho relativne dost, co bych si rad vzal. Tudiz to budu muset jeste promyslet a zredukovat.