[Tomáš, 12:02, Re:]:Hele, pokud me nekdo hodi k tobe, klidne pomuzu, ale na Barrandov se mi sockou cestovat moc nechce a pak zas zpatky na Karlak, nedele je jen jednou tydne - nechci to zabit v MHD;-) Te mam za cely tyden dost:)Kazdopadne sve sluzby nabizim (jako tenkrat se stromem), vzdyt jsem uz stehoval vsechny, Honzu x krat:)
[Zuzka, 11:28, Re:]:Nevadii, Zuzi, ale jsem rad, ze bych chtela. Ja pak udelam i welcome party, az se trosku usadim, takze nebudes o nic ochuzena (az na tu praci)
Stalo se stalo, že se budu přesouvat do jiného bydliště. A to už tak brzy, jako tento víkend, v neděli.Chtěl jsem se proto optat, byla-li by tu dobrá duše, která by mi pomohla se přestěhovat?Cílové místo jest Karlovo náměstí, Příčná ulice.Nabízím nějaké to pivečko či jinou odměnu za námahu.
[Honza, 23:35, Re:]:Nerekla, pozenu ji k odpovednosti :-)A heslo mas spravne? :-) vlasten je asi nejlepsi rict, co ti to hlasi ... Ale jinak ty z mobilu nebudou nijak velky, tak je posli na seznam mail prosim.
[Petr, 23:26, Re:]: Zuzka ti to neřekla? Ještě než jste odešli tančit, jsem jí na icq psal, že se tam nemůžu připojit ani s tvou smskou :-)Edit: A kromě toho jsem unavený, půjdu tedy spát. Fotky ti raději pošlu mailem, tohle vypadá na ftp oříšek, který jen tak nerozlouskneme :-) Dobrou noc.
Tome, doufam, ze to dneska nejak prezijes a zvitezis. Timpadem te ani nebudu otravovat s nemcinou (nemam s sebou ani ucebnici). Tak se vyzdrav.Teste se na fotky, jsou fakt pekne.