[Tomáš, 15:02, Spiknuti v Bamberku]: Tomáši, možná se ta novinka ještě nedostala k tvým uším, ale už spoustu let jsem vyhlášený tím, že dokážu svými dobře mířenými slovy zhatit a zhnusit jakékoliv, kohokoliv nadšení pro cokoliv :-)
to by mne zajímalo, kdo vás platí, že tu cestu pořád propagujete.Nicméně vám dám za pravdu = ano, měla to být a jistě to bude víkendovka. Ale vy nevíte... a proto netušíte, ale až budete vědět, tak pochopíte. :)
[Petr, 11:36, Re:]: Až moc vyrovnané, chce to přidat do polévky trochu chaosu, kdo má pořád jíst nudlovou polévku, ani pes to pak nechce žrát, že? Ale myslím, taková \"držková\" by mohla rovnováhu trochu vychýlit :-D
[Petr, 21:30, Parba (v Cechach)]: Jistě se v týdnu stavím, ale burčáček vynechám, jít s bolehlavem do práce... z toho už jsem vyrostl :-)Víkend... BamBEERrrkkk!!! :-D
[Petr, 21:30, Parba (v Cechach)]:1) ve středu a ve čtvrtek nemůžu...2) 14-16 nemůžu :-)[Radim, 22:40, Re:]:Já jen že jsem si na to vzpomněla... Hm. Tahat to do divadla je asi blbost... Ale v kině by to asi šlo, nechceš jít s náma na Melancholii? :-)
U prilezitosti nekolika udalosti rovnajici se svou dulezitosti se statnim svatkem by bylo dobre udelat nejakou kalbu ;-)Trochu jsme prokoucovali hody v Brode, ktere jsou tento vikend a ktere jsme mohli pripadne zopakovat. Zuzka alespon pokud to vyjde priveze burcak. Takze navrh je nasledujici1) jedna mensi akce v tydnu, aby nam to zbozi (pokud bude) doma nevybouchlo) a2) pak udelat jednu vikendovku s tim, ze by jsme jeste dohodli jak to pojmout. Tomas je ted vytizeny :-) takze nejblizsi mozny prichazi v uvahu 14.-16.K?
[Petr, 01:50, Hmm]:Fiiha, tos byl jeste ve dve vzhuru? Ja jsem se zase probudila ve 4:30, sla si cist a v 5:30, kdy jsem si rikala, ze znovu usnu, mi doslo, ze mi za hodku jede vlak, takze nejake spani uz nema cenu:)))