[Máma, 21:59, ...]:Zemri na skvrnity tyfus, urazila si me city!:))Jojo, Jitku mam rad, ale do hor bych s ni nechtel, vzala by to tak nejak divoce a trempsky, v nejake dedine by se nasrala a me zmlatila :D
Mimochodem - ruším poplach :-)Rozvrh už mám jakž takž ke své spokojenosti (na tu bídu) a už jsem vychladla ;-) Omlouvám se za strohé/protivné odpovědi na icq ;D
[Máma, 21:39, Re:]: \"You\'re evil\", a měl pravdu :-) Ale to ještě pan turista nepoznal můj ostrovtip ;-)Jitce to raději neříkej. Nerad bych hluboce ranil její city, považuje mě totiž za hodného člověka, dobrého a milého, což na pohled vskutku jsem :-)
[Tomáš, 19:58, Streda, Vaclav]:Vrrr, problém máš už někde dole popsaný :-) A vůbec, jak ti to mám napsat na icq, když tam nejsi? :-))[Pavel, 20:19, Re:]:[Honza, 21:33, Re:]: Jste zlí a bezcitní, asi vás prásknu :-)A btw, dnes jakýsi turista pronesl na mou adresu: "You're evil" >:-]
[Máma, 18:33, Re:]:Nu, s Luckou jdeme ve stredu sjizdet tri prazske jezy. Tedy v ramci organizovane akce, ale i tak... bude to sranda. :)Joo, to nevim. Co to pise, co to dela? :) Spis mi zkus napsat na icq, pac takhle bude domluva zbytecne roztahana a neurcita.
[Máma, 19:27, Re:]: S Jitkou? :-) Vždyť nemá jistě karimatku a nebyla ani na Řípu, jak chce zdolat Tatry? :-)A kromě toho je v Tatrách v říjnu zima a sníh :-)
[Honza, 10:15, Re:]:Hlavně si vem dovolenou v říjnu a pojeď s náma do Tater :-)[Tomáš, 15:49, Re:]:Ty se budeš topit? Kde a proč? a btw, co ten můj bug s nahráváním fotek?