[Tomáš, 21:25, Re:]:A není tomu dávno, co jsme si každé ráno mohli přečíst, že se Tomovi při ranní snídani rozsypaly ovesné vločky po kuchyni:)))Joo, postoje se mění.
Vzpomněla jsem si na tu debatu o facebooku... respektive o zrušení účtu. Takže ano, fotky jim zůstanou (ať si je užijí), ale ostatní informace by se měly smazat.
[Máma, 21:40, ...]: Protože jsme na nahrávání fotek a vytváření popisků k situacím, které si už ani nepamatujeme, až příliš pohodlní :-)Edit: A kromě toho nemůžu najít cdéčko s fotkama z Turecka, takže je i možný, že je už nikdy nenahrajeme :-)Jinak pěkný fotky, jistě, krása jásá :-)
Há, tak už se můžete koukat na fotky :-) Zítra dodám fotky ze zimních výletů (snad se mi to podaří a nevyskytnou se žádné další problémy).A když už jsem se hrabala v těch sekcích, nemůžu se nezeptat - proč v sekci \"Turecko západ\" není vůbec nic? :-)))
Rád bych Vás pozval na kávové odpoledne v jedné malé kavárničce, kam velmi rád chodím.Pořádají degustaci kávy s výkladem a ukázkou alternativních způsobů přípravy.Vzhledem k tomu, že počet míst je silně omezen, potřeboval bych do zítra vědět, kdo by se přidal.Je to příští sobotu od 15 hod, cca 2 hodiny.