[Zuzka., 23:20, Re:]:Děkuju, už se mi to podařilo (byť ne u mě na počítači, protože tam žádný vhodný program nemám). Nicméně se mi nedaří nahrát zazipované fotky :-( Vždycky to celkem dlouho načítá a pak nic a galerie je prázdná...
Zuzka.
- 23:20 03.09.2011
[Máma, 22:32, Fotky]:Na hromadne zmenseni pouzivam treba Microsoft Office Picture Manager (jestli mas officy, tak by to snad mohlo byt soucasti standardni instalace). Nejprve si pridas adresar, ve kterem ty fotky, do zastupcu obrazku. A pak jen staci oznacit vsechny fotky a pracujes s nima jako s jednou.
Ty fotky by to před nahráním chtělo zmenšit, což? Tak to mi to bude trvat dýl než jsem předpokládala :-/ (v prvé řadě musím prohrabat ty zimní, abych zjistila, které jsou vlastně z letošních akcí)Nedá se to zmenšit nějak hromadně? Nechce se mi přes 200 fotek zmenšovat po jedné :-(
Je to sice takove trapne, ale konecne jsem se dokopal k tomu, ti tu udelat profil. Nyni tedy ve formulari -> Upravit udaje (pod tvym jmenem v prihlasovani) si muzes o sobe napsat, co budes racit :)Ale vaz slova, toto je velmi distingovana skupinka lidu :D
[Máma, 19:14, Re:]:Ad to heslo :-DDJoo, uz vim, ze udelat blbuvzdornej system je problem, ale blby lidi neeliminujes :-))Ad ikona - ja si to ani neuvedomil ;-)))
[Petr, 14:05, Re:]:Nevim proč, ale od té doby, co máš tenhle avatar, si pořád myslím, že seš Pavel... :-)btw, některé systémy mě opravdu fascinují. \"Pokud si nemůžete vzpomenout na heslo pro přihlášení do internetové samoobsluhy, zavolejte operátorům na toto číslo xxx\" - a první věc, co po člověku chtějí, když tam zavolá, je zadat heslo...