[Tomáš, 11:47, Re:]:Pravda, ale pani Petra mi pripomnela Honzovu babicku:DDovolim si pripomenout nase prvni setkani:"Pavle, nestuj tam jako debil, jeste se nastydnes":))Pri stehovani nabytku po schodech:"Pavle, klidne ten hasici pristroj shod, to tam dal nejaky kreten z baraku, to mohl udelat pouze nejaky curak!":D"Kluci, pojdte zrat, udelala jsem nejakou sracku na oleji" :D
[Zuzka, 16:01, Re:]: Myslím, že nikdo nechce strávit hezký víkend ve městě, ale přes to se to stává :-)[Pavel, 16:06, Re:]: Cyniku. Je mi z tebe stydno :-)
[Máma, 15:12, Re:]:Jani, byli jsme na Teryně, takže v jejím okolí. překvapilo mě, jak je tam v létě plno. Davy turistů, děti, starší, mladší, Češi, Slováci, Poláci i anglicky hovořící. Je to fajn vidět, že ne všichni chtějí trávit hezký víkend zalezlí někde ve městech.
[Pavel, 15:31, tralala]: \"Zatiaľ čo na začiatku výskumu malo partnera 53 percent zúčastnených, na jeho konci to bolo už len 16 percent,\" řekl bych, že se lidi přihlásili do ne zrovna perspektivního výzkumu :-D
[Honza, 15:06, Re:]::-DMam take smutny pribeh - najel jsem an hrebik a ctvrt pracovniho dne stravil v servisu. Coz vede k dalsimu smutnemu pribehu a to, ze bych pred odjezdem chtel stihnout asi milion veci a nejak se je dari plnit jen jednu po jedne, nikoliv po stovkach.A Honzo, jestli chces svuj pribeh trochu zdramatizovat, tak me dluzis za Tatry :-D
[Zuzka, 12:45, Smutný příběh]:Ale musíme si tu najít i něco pozitivního. takže Zuzi, pokud tě to příliš nerozesmutní, povídej, jaké to bylo? Kde jste se potulovali?
[Pavel, 14:42, Re:]: To jsem neřekl, \"špatný hygienický stav\" jsem myslel ve smyslu údržby celého domu, bez vody nelze vytřít podlaha, na to potřebuješ mít v kýblu vodu, pokud ses této činnosti dosud nezhostil a nevíš to, stejně tak vysavač značky Rainbow potřebuje vodu :-) A hlavně, bez vody nelze spláchnout obsah záchodu (tuhle zkušenost jsi jistě zažil i s vodou) ;-)